Söderhusvägen 13

Söderhusvägen 13

Slutpris

3 500 000 kr


Singö - Söderby— Grisslehamn— Norrtälje

Söderhusvägen 13


Slutpris
3 500 000 kr

Singö - Söderby— Grisslehamn— Norrtälje

20-talsdröm

I härlig bymiljö nära bad, bryggor och affär ligger denna vinterbonade 20-talsdröm om 120 kvm med vattentoalett och fiber på en stor avskild trädgårdstomt om 2 725 kvm med stora plana gräsytor och uppvuxna fruktträd.

Huset har genomgående högt i tak, stora höga och vackra enkelglasfönster med insatsbåge, ljusa och vita ytskikt med en härligt somrig känsla. Här ryms tre väl tilltagna sovrum samt badrum med dusch, handfat och vattentoalett på övre plan och rejält bondkök, matsal, vardagsrum och gästtoalett på nedre plan. Här har vardagsrummet en stor murad spis med insats, matsalen utgång till altanen i soligt västerläge och köket vedspis och platsbyggt skafferi. En riktig sommardröm med härlig känsla, ljus och rymd.

Den stora tomten ligger helt avskilt på en skaftväg mitt i byn med samma närhet till både bad och bryggor som till SL buss och den åretruntöppna affären. Här är det stora plana gräsytor uppvuxna fruktträd vackra syrenhäckar och andra blommande buskar samt strålande utsikt över åkrar och ängar. På tomten finns även ett uthus om ca 45 kvm med nylagt tak som kanske kan inredas till gästhus.

Huset ligger i vacker gammal bullerbymiljö med äldre bebyggelse, gårdar, båthus bryggor och badstränder. Från tomten når man enkelt flera olika badstränder och bryggor bara ca 400m från huset, SL buss637 mot Stockholm/Norrtälje (450m) och åretruntöppen affär ca 750 m bort. Ca 9 km till sommaridyllen Grisslehamn som bjuder på både restauranger, fiskehamn, affärer, SPA hotell, Ålandsbåt och padel/tennis banor.

Välkommen!


Boarea/biarea
120/10 kvm
Driftkostnad
26 760 kr/år
Tomtarea
2 725 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-05-25

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Söderhusvägen såldes av oss 2022-05-25. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Söderhusvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.