Elsa Borgs Gata 35, 1 tr

Elsa Borgs Gata 35, 1 tr

Slutpris

3 195 000 kr


Fruängen— Hägersten— Stockholm

Elsa Borgs Gata 35, 1 tr


Slutpris
3 195 000 kr

Fruängen— Hägersten— Stockholm

Välkommen till Elsa Borgs gata 35 i populära Fruängen!

Välkommen till denna trivsamma trea i modernt hus med hiss som har generösa ytor och en fin balkong som är belägen på husets gavel. Belägen en våning upp i huset med hiss, erbjuder denna bostad bekvämlighet och modern livsstil i en av Stockholms mer eftertraktade områden. Den stora balkongen blir ett förlängning av vardagsrummet och bjuder in till härliga stunder utomhus. För den med gröna fingrar finns också möjlighet till odling i den trevliga loggian.

Rymligt kök med en trivsam matplats med gott ljusinsläpp från två stora fönsterpartier. Här är det enkelt att inspireras till kulinariska mästerverk och trevliga middagar med vänner och familj.
I bostaden finns två jämnstora sovrum som även kan öppnas upp till ett stort sovrum. Rymligt badrum med dusch och tvättmaskin med möjlighet att byta till badkar.

Brf Puderdosan är stabil bostadsrättsförening med låg skuldsättning på ca 4319 kr/kvm.

Fruängen är känt för sitt bekväma läge och utmärkta serviceinrättningar i närheten. Med närhet till både matbutiker, caféer och restauranger finns allt du behöver inom räckhåll. För den som älskar natur ligger Långbro park bara en kort promenad bort. För dig som pendlar är kommunikationerna utmärkta med både tunnelbana och bussar som tar dig smidigt till city och andra delar av Stockholm. T-banestationen Fruängen ligger bara en kort promenad från bostaden och tar dig till centrala Stockholm på cirka 15 minuter.

Sammanfattningsvis är Elsa Borgs gata 35 en dröm för den som söker en modern och bekväm bostad med närhet till både stadsliv och natur. Missa inte chansen att bli en del av detta härliga bostadsområde – boka in dig på en visning redan idag!


Boarea
76.7 kvm
Avgift
5 172 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-07-02

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Elsa Borgs Gata såldes av oss 2024-07-02. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Elsa Borgs Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.