Lötmogatan 7 / Midsommarkransen / Hägersten / Stockholm

Stor uteplats för sommarfesten - perfekt planerad 2:a!

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
31 kvm
Avgift
2 635 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-02-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lötmogatan såldes av oss 2019-02-04. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Lötmogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Midsommarkransen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sällan har begreppet "perfekt planerad" varit mer passande än här; Tvåa om 31 kvm fördelade på kök och vardagsrum i ett med plats för både soffa och matbord, sovrum med garderob, hall med plats för kläder och skor, samt ett stort badrum! Lägg därtill den riktigt stora uteplatsen i skyddat läge mot föreningens trevliga innergård!

I Midsommarkransen har man nära till det mesta; Vinterviken och Mälarens glittrande vatten, Hornstull och Södermalm nås på gångavstånd och tunnelbanan som tar 13 minuter till Centralen ligger på bara ett par minuters gångväg från porten. I närområdet finns också många populära caféer och restauranger.

Lägenheten ligger på bottenvåningen mot den lugna baksidan där det i princip bara är föreningens boende som passerar. Runt den stora uteplatsen finns såväl en spaljé och häckar som ger en ombonad känsla. Lägenhetens inredning och standard är från 10-tal och håller hög klass med stilrena färger i såväl badrum som kök. Att planlösningen är så effektiv gör att man upplever lägenheten större än dess kvadratmetrar. Här finns verkligen allt man behöver - välkommen att uppleva själv!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration