Gamlebovägen 7B

Gamlebovägen 7B

Slutpris

665 000 kr


Centrala Hallstavik— Hallstavik— Norrtälje

Gamlebovägen 7B


Slutpris
665 000 kr

Centrala Hallstavik— Hallstavik— Norrtälje

Hemtrevlig och väldisponerad 3:a med centralt och naturnära läge i populära Hallsatvik!

Nytt pris, ny visning!
Pass på! Nu saluförs en stilfull och en av få unika vindslägenheter i centrala Hallstavik på omtycka och lugna Gamlebovägen !

Strategiskt bra läge med bra pendlingsavstånd till Uppsala och Stockholm. Låg avgift på 2114kr/mån där uppvärmning, varmvatten, kabel-TV samt bostadsrättstillägg. Gratis parkering utanför bostaden.

Stilfullt och smakfullt inredd 3:a med flertalet renoveringar gjorda i närtid som badrum, kök och samtliga golv i bostaden. Bostaden erbjuder en välkomnande hall, wc med toalett och handfat. Badrum med trevlig duschhörna och handfat. Luftigt vardagsrum med öppenplanlösning mot köket, ger trevlig socialyta. Här finns det plats för soffgrupp, tv, och matbord. Modernt kök med god arbetsyta. två gedigna sovrum. Närhet till föreningens parkering och tvättstuga. Hallstaviks centrum nås på krypavstånd med välsorterat service utbud, busstation nås på fem minuterspromenad och tar dig vidare till Norrtälje, Stockholm, Uppsala samt Östhammar.

Brf Norrvreten - Solid föreningen belägen i centrala Hallstavik om 48 lägenheter och 2 lokaler. Stabil förening med mycket solid ekonomi i centrala Hallstavik. Lokalerna utgör vävstuga respektive loppis. Kollektivt bostadsrättstillägg tecknas av föreningen. Föreningen har gjort flertalet bra renoveringar, läs gärna mer under renoveringar. Föreningen äger en bastu som man kan boka upp kostnadsfritt.

Hallstavik är en ort belägen i norra Roslagen med närhet till både natur och hav. Uppsala ligger bara på ungefär en timmes pendlingsavstånd, både med och direktbuss. Till Norrtälje tar det ca 40 minuter.
I Hallstavik finns Förskola, grundskola samt gymnasium Som nöjen finns bland annat Hallstaviks populära utomhusbad, en BMX bana, speedway arena och golfklubb.
Serviceutbudet är väldigt bra, flera livsmedelsbutiker, restauranger, bank, apotek, systembolag, till och med en uppskattad bokhandel.

Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgårds som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktivitet som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!


Boarea
49.7 kvm
Avgift
2 114 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-03-17

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Gamlebovägen såldes av oss 2023-03-17. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Gamlebovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.