Bäckvägen 11

Bäckvägen 11

Slutpris

3 125 000 kr


Hammarskogen— Hallstavik— Norrtälje

Bäckvägen 11


Slutpris
3 125 000 kr

Hammarskogen— Hallstavik— Norrtälje

Perfekt solläge, bastu och utespa

Välkommen till detta fina, vinterbonade fritidshus om 69 kvm i högt soligt läge med stor altan, utespa och bastu på en stor, lättskött naturtomt om 2 406 kvm med gästhus om 40 kvm.

Huset ligger högt och fint beläget i ett fritt och soligt läge med stora altan ytor i söder och väster med infällt utespa och bastu. I huset finns två stora sovrum med plats för dubbelsängar och ett rymligt badrum med dusch, handfat, tvättmaskin och vattentoalett. Här finns även ett ljust och fräscht kök som renoverats 2020 i öppen plan mot vardagsrummet med braskamin och matplats för 6-8 personer. Från vardagsrummet når man uterummet i perfekt västerläge i anslutning till det stora altandäcket.

Den fina naturtomten har ett högt, fritt och soligt läge med vackra släta berg i dagen, välordnade gångar och lättskötta gräsytor. Här finns ett rejält gästhus om 40 kvm med vardagsrum, kök, badrum med vattentoalett samt sovrum och sovloft. På tomten finns också ett uthus/förråd om ca 10 kvm. Från tomten når man enkelt den välordnade båthamnen, där båtplats finns, samt det stora fina badet bara 1km bort.

Hammarskogen är ett mycket välordnat område där alla fastigheter har åretruntvatten och gemensamt avlopp för vattentoalett. Här finns en båthamn med en plats för alla hus i föreningen samt en mycket fin badplats. I området finns även fotbollsplan, bouleplan m.m. här anordnas varje år ett fint midsommarfirande och VM, -vägmästerskapen i fotboll. Stabil förening med mycket god ekonomi.

Välkommen till Hammarskogen


Boarea
69 kvm
Driftkostnad
19 720 kr/år
Tomtarea
2 406 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-04-20

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Bäckvägen såldes av oss 2021-04-20. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Bäckvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.