Östervägen 5

Östervägen 5

Slutpris

2 550 000 kr


häverödal— Hallstavik— Norrtälje

Östervägen 5


Slutpris
2 550 000 kr

häverödal— Hallstavik— Norrtälje

Ta chansen att förvärva en unik fastighet!

Ta chansen att förvärva en unik fastighet!

När sökandet efter en unik fastighet står på agendan är det svårt att hitta rätt och letandet kan ta lång tid, men nu är sökandet över!

På omtyckta och barnvänliga Östervägen i Häverödal erbjuds nu en sällanskådad chans att förvärva en unik fastighet som ägts av ägaren sedan 1983!

Huvudhuset är fördelat på ett plan om väldisponerade 113m² med två gedigna sovrum, stort helkaklat badrum samt en gästtoalett. Luftigt och spatiöst kök i stilfull inredning med modern utrustning samt mysfaktorn vedspis med öppen insats. Stort vardagsrum med god plats för soffgrupp och TV-möbel. Praktisk tvättstuga med groventré till tomten. Vinterbonad gäststuga om ca 25m² med plats för dubbelsäng och skrivbordsmöbel. Rejäl altan i soligt sydväst läge. Parkeringsplats för 2-3 bilar vid uppfarten och carport för 1 bil med förråd i anslutning. Traditionell bastu med vedaggregat och dusch. Kommunalt vatten och avlopp. Huset har nyttjats som permanentboende.

Unik trädgårdstomt om 2 145m² (friköpt) med sällanskådad bäck som delar fastigheten i två och rinner vackert under höst, vinter och vår. Avskilt läge med minimal insyn och vacker natur runt tomten.

Hallstavik är en ort belägen i norra Roslagen med närhet till både natur och hav. Uppsala ligger på ungefär en timmes pendlingsavstånd, både med bil och direktbuss. Till Norrtälje tar det ca 40 minuter. I Hallstavik finns förskola, grundskola samt gymnasium. Som nöjen finns bland annat Hallstaviks populära utomhusbad, en BMX-bana, speedwayarena och golfklubb. Serviceutbudet är väldigt bra, flera livsmedelsbutiker, restauranger, bank, apotek, systembolag, till och med en uppskattad bokhandel. Krypavstånd till populära Gottsta skola - kommunal grundskola F-6, sedan finns även högstadium och gymnasium i Hallstavik.

Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla. Med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt Roslagsleden som har sin början i Danderyd och slut i Grisslehamn, kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!

Tillträde maj 2022 - Varmt välkomna på visning!


Boarea
113 kvm
Driftkostnad
30 100 kr/år
Tomtarea
2 145 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-01-20

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Östervägen såldes av oss 2022-01-20. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Östervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.