Björknäsvägen 24

Björknäsvägen 24

Slutpris

2 000 000 kr


Herräng— Norrtälje

Björknäsvägen 24


Slutpris
2 000 000 kr

Herräng— Norrtälje

Hemtrevlig timmerstuga i sommaridyllen Herräng!

Att bara kunna vara och njuta av en fin sommardag, släppa ut barnen på tomten för lek, ta cykel eller för all del båten för en trevlig utflykt till omåttliga utbud av natur-, sommar- och skärgårdsliv. Det är kanske drömmen för de flesta när vårregnet duggar där ute. Men nu behöver du varken drömma eller leta längre! I sommaridyllen Herräng erbjuds nu en mysig och hemtrevlig timmerstuga med fantastiskt solläge och båtplats!

Hemtrevlig och lättskött vinterbonad timmerstuga med ett luftigt och lättmöblerat vardagsrum med en unikt trägolv från en gymnastiksal där det har dansats lindy hop till småtimmarna under Herräng Dance Camp. Vidare möts du av vedspis, fin timmerpanel, charmigt och praktiskt kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket ger en social-yta för kocken som medan maten tillagas samtidigt kan umgås med gästerna & familjen. Tre stycken gedigna sovrum med sex bäddar för familjen, plus två sängplatser i gäststugan. Fint totalrenoverat badrum från 2018 med dusch, förbränningstoalett och handfat. Plan och lättskött trägårdstomt med berg i dagen. Stor och tilltagen altan placerad i soliga sydväst och på baksidan finns en rejäl lekyta med studsmatta som vetter mot allmänning av skog. Mysig gäststuga om ca 10m² med plats för två eller fler bäddar och förvaring, rymlig redskapsbod med vindskydd för ved och cyklar som ingår i köpet om det så önskas. Till fastigheten hör en båtplats vid Näsviken på ca 15 minuters gångavstånd från fastigheten. Fiber är indraget i huset med möjlighet till WIFI. Det finns möjlighet att flytta in och börja semestern från dag ett då inventarier, husgeråd och möbler kan ingå i köpet om så önskas.


Avlopp - BDT avlopp med slamavskiljare.
Vatten - Samfällighetsvatten året runt.
Renoveringar:
- Gästhus ommålat 2020.
- Badrum 2018 ( Ny dusch, handfat, ytskikt utbytt
- Förbränningstoalett servad 2019 (Cinderella)
- Målat invändigt 2015 (Huvudbyggnad)

Kommunikation finns lättillgänglig via buss, bussen går från Herräng. Resa till Hallstaviks busstation tar cirka 10 minuter, därifrån går det bussar till Norrtälje och Stockholm.


Herrängs fritidsområde är beläget strax norr om Hallstavik i vackra Roslagen på bekvämt gångavstånd till havet med fina naturområden. Med egen båt tar man sig snabbt ut i Roslagens vackra skärgård. En rogivande plats i skärgården med tillgång till båtbryggor och bad. Herräng har ett levande sommarliv med Herräng Dance Camp, välrenommerad marina med restaurang, hamn och camping och det går att följa en del av det klassiska Roslagsloppet härifrån. Fina strövarstråk med välordnade spring/gång-spår, ett mycket speciellt slighögs-område som nås via marinan och är något man kanske inte har skådat innan. Pittoresk livsmedelsbutik Kuggen med allmän service och trevlig hamburgerbar vid centrum. Välordnade högtidsfiranden sker på Malmen IP.

Till Hallstavik är det ca 1 mil. Omtyckt utomhusbad, bra utbud på närservice som vårdcentral, restauranger, butiker, utomhusbad, systembolag, skolor och förskolor m.m.

Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade naturreservat samt Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn där du kan njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intressen, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!

Tillträde är flexibelt - Varmt välkommen på visning!


Boarea
58 kvm
Driftkostnad
21 560 kr/år
Tomtarea
2 459 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-05-18

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Björknäsvägen såldes av oss 2021-05-18. Se alla våra försäljningar i Herräng samt även på Björknäsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.