Utsundsvägen 69

Utsundsvägen 69


Utsund— Herräng— Norrtälje

Utsundsvägen 69Utsund— Herräng— Norrtälje

Välskött fastighet med många sängplatser i populärt område med 150 meter ned till bad!

Att bara kunna vara och njuta av en fin sommardag, släppa ut barnen på tomten för lek, ta cykel eller för all del båten för en trevlig utflykt till omåttliga utbud av natur-, sommar- och skärgårdsliv. Det är kanske drömmen för de flesta, men nu behöver du varken drömma eller leta längre!

I sommaridyllen Utsund ca 5km från Herräng, erbjuds nu en välskött, modern, vinterbonad och stilfull stuga om väldisponerade 70kvm. Därtill ett inglasat uterum på ca 8 kvm.
Hit kan du lätt ta emot större sällskap och familj, det finns totalt 13 bäddar. Fördelade på tre hus. I stora huset finns två sovrum och ett loft med 3 sängar.

Boningshuset känns luftigt och stort genom att det är öppet mot taknock. Huset är fördelat på ett plan med loft, två stora sovrum samt ett loft med plats för flertalet bäddar. Ljust och modernt badrum med trevlig kaklad duschhörna i mosaik med mörk ton och glasvägg, tvättmaskin, handfat med kommod samt vattentoalett(vacuum). Extra lyx är en bidé och golvvärme. Spatiöst, robust och modernt kök med stor arbetsyta med öppen planlösning. Stort och luftigt vardagsrum med en braskamin som värmer under dom kallare månaderna. Matrum med plats för 12 personer och utgång till det fantastiska inglasade uterummet som också har golvvärme.

Ena gäststugan med 3 bäddar, som är ljus och trevlig, har även dusch och mulltoa i samma hus. I det huset finns också en bastu med relaxrum med utsikt över grönska! Den andra gäststugan även den med 3 sängar, har en stor härlig altan med plats för ca 20 gäster.

Tomten om 2 226m² med insynsskyddat läge med blandad natur samt en härlig öppen gräsmatta tillsammans med blomsterplanteringar, buskar och träd med berg i dagen. Här finns goda odlingsmöjligheter, yta för sport och lek, samt så vetter en del av tomten mot allmänning med en vacker inramning av natur och grönska, vilket ger en känsla av privathet och lugn.

Ca 150 meter från fastigheten når Ni områdets trevliga badplats vid Utsundssjön. Perfekt att svalka sig i under varma sommardagar eller starta dagen med ett morgondopp med badrocksavstånd. Badplatsen har en fin strand och brygga samt en flytande badbrygga en bit ut på sjön.

Fastigheten har tagits hand om med varma händer under åren. Vägen plogas under vintertid, plats för 1-4 bilar vid uppfarten.

Vatten - Egenborrad brunn(året om vatten)
Avlopp - BDT-Avlopp och wc-tank.

Fastigheten är belägen inom detaljplaneratområde med byggrätter om 80+ 40m². Mobilt bredband via en router på utsidan och en på insidan.

Kommunikation finns via buss, bussen går från Herräng. Resa till Hallstaviks busstation tar cirka 10 minuter, därifrån går det bussar till Norrtälje och Stockholm.

Herrängs ligger beläget strax norr om Hallstavik i vackra Roslagen på bekvämt gångavstånd till havet med fina naturområden. Med egen båt tar man sig snabbt ut i Roslagens vackra skärgård. En rogivande plats i skärgården med tillgång till båtbryggor och bad. Herräng har ett levande sommarliv med Herräng Dance Camp, välrenommerad marina med restaurang, hamn och camping och det går att följa en del av det klassiska Roslagsloppet härifrån. Fina strövarstråk med välordnade spring/gång-spår, ett mycket speciellt slighögs-område som nås via marinan och är något man kanske inte har skådat innan. Pittoresk livsmedelsbutik Kuggen med allmän service och trevlig hamburgerbar vid centrum. Välordnade högtidsfiranden sker på Malmen IP.

Till Hallstavik är det ca 1 mil. Omtyckt utomhusbad, bra utbud på närservice som vårdcentral, restauranger, butiker, utomhusbad, systembolag, skolor och förskolor m.m.

Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade naturreservat samt Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn där du kan njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intressen, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!


Ring för att boka in visning 072-3641843!


Boarea
70 kvm
Driftkostnad
13 808 kr/år
Tomtarea
2 226 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-11-01

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Utsundsvägen såldes av oss 2023-11-01. Se alla våra försäljningar i Herräng samt även på Utsundsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad