Bergfalkstigen 5 / Ådran / Huddinge

Åretruntboende i natursköna Ådran

Slutpris
3 950 000 kr
Boarea
65 kvm
Driftkostnad
32 976 kr/år
Totalareal
2 506 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-03-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Bergfalkstigen såldes av oss 2019-03-29. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Bergfalkstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ådran är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sväng in på Bergfalkstigen och lugnet infinner sig direkt. Äntligen till salu ett högkvalitativt boende för dig som vill ha all komfort i boendet men ändå kunna njuta av naturen på fritiden.
Huset har är uppfört 2003 och har genomgående hög standard och materialval. 1 ½ plans villa med farstukvist. Entréplanet erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där även braskaminen är placerad. Njut av den väl tilltagna inglasade altanen som du når från vardagsrummet. Dessutom finns i anslutning till den inglasade delen en stor altan om hela 25 kvm. Helkaklat badrum med värmegolv, badkar, toalett och handfat. Här finns även tvättmaskin och torktumlare. Övre planet erbjuder två sovrum varav det ena öppet mot trappen. Gott om förvaringsmöjligheter i kattvindarna. Vattenburen golvvärme på entréplanet via bergvärmepump, radiatorer på övre planet. Huset har kontinuerligt underhållits sedan byggåret.
Med en kort promenad når du en badbrygga och vill du ta bussen till Huddinge eller Länna handelsplats är det bara 200 meter till busshållplatsen. Välkommen till Bergfalkstigen 5.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration