Blåsutvägen 25 / Blåsut / Johanneshov / Stockholm

Etagelägenhet i gavelläge med balkong och fransk balkong. Möjlig 5:a!

Slutpris
5 200 000 kr
Boarea
100 kvm
Avgift
5 365 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-06-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på blåsutvägen såldes av oss 2018-06-28. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på blåsutvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Blåsut är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sällan har väl klyschorna varit mer sanna. Spatiös och synnerligen ljus etagelägenhet om 100 kvm i genomgående gott skick med öppen planlösning, balkong, fullständigt magiska fönsterpartier och två badrum.
Bostaden disponeras idag som en 4:a med 3 sovrum, men kan med enkelhet disponeras som 5 rok (med 4 sovrum). Vänligen se bilagd idéskiss för inspiration.

När man fortsätter sin tur genom bostaden kommer man upptäcka fler fina planlösningsdetaljer såsom det rymliga köket med stor matplats för 6-8 personer. Utgång till balkong med markis. Här går det att njuta av avkopplande stunder med utsikt över hustaken. När man kommer upp till övre plan via den öppna trappan med utsikt över vardagsrummet kommer man till en passage där man når två sovrum och badrum.

Från Blåsutvägen har man gångavstånd till Södermalm. Bra kommunikation genom gröna linjens T-banor som tar dig till city på ca 10 min samt tvärbanan som går hela vägen till Solna och Sickla köpkvarter. Över bron ligger Sveriges bästa nöjesutbud med Globen, Tele2 arena samt Hovet. Gott om butiker och restauranger i Globen Shopping.

Välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.