Nathorstvägen 21 / Skärmarbrink / Johanneshov / Stockholm

Högt belägen, milsvid utsikt - T-Bana 1 min!

Slutpris
2 820 000 kr
Boarea
40 kvm
Avgift
2 681 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2019-12-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nathorstvägen såldes av oss 2019-12-05. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Nathorstvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skärmarbrink är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en högt belägen lägenhet med en fantastisk utsikt och underbar funkischarm. En välplanerad tvåa i genomgående fint skick med fönster i två väderstreck och optimal planlösning samt bevarade originaldetaljer som genomtänkta förvaringslösningar.

Här hittar du ett trivsamt och ljust vardagsrum samt ett välplanerat och tidstypiskt kök med serveringsgång.. Lägenheten har ett sovrum och ett fräscht och stilrent badrum.

I hjärtat av Skärmarbrink bor du centralt, lugnt och ostört med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, caféer, barer, förskolor, vackra promenadstråk, fina grönområden, bra kommunikationer med 1 min T-bana. Globen/Tele2 ligger runt hörnet, Årstaviken en kortare promenad bort och Södermalm når du enkelt på cykel eller via Skärmarbrinks T-bana. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! Promenadavstånd till Skanstull och Hammarbysjöstad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Skärmarbrink

Skärmarbrink är en populär del av Johanneshov. Här finns närhet till både natur och innerstad. Bra kommunikation med tunnelbanan som stannar 5 minuter från lägenheten och närhet till många shoppingcentrum, och Hammarbysjöstad och Södermalm. Nackareservatet gränsar till området och här finns alla möjligheter till natur och motion. Arkitekturen är en blandning av låghus från 30-40-talet och byggnation från -90 och 2000-tal.

Kommunikation

Vid Skärmarbrink ligger endast tunnelbanan 5 minuter bort från lägenheterna. Härifrån går de båda gröna tunnelbanelinjerna 17 och 18. Till Gullmarsplan går man på 6-7 minuter, där hittar man även tunnelbanelinjen 19, tvärbanan, buss nr 4 mot innerstan samt bussar mot söderort och Tyresö. Södermalm når man på 5 min med tunnelbanan och centralen 12 min. Från lägenheten finns det även bra cykelleder och promenadvägar till innerstaden. Från Hammarbysjöstad går båttrafik till Södermalm och till Djurgården/Nybrokajen.

Natur och fritid

Naturen finner man runt knuten i form av populära Nackareservatet med skidspår, löparslingor, mountainbike leder, utegym, badsjöar, strövområden samt Björkhagens golfklubb. I området hittar man även Hammarbybacken som bjuder på utförsåkning vintertid och populärt intervallträningsområde sommartid. Runt Årstaviken finns populära elljusspår och utegym. Tillsammans med Globen och Tele2 arena blir utbudet för sport och nöjesevenemang nästan obegränsat. Hit når man på en kort promenad från lägenheten.

Affärer och restauranger

Hammarby Centrum hittar man kring Finn Malmgrensplan med tunnelbana och all tänkbar service. Konsum, frisör, bankomat, apotek, gym (Fitness 24 Seven), optiker, blomsterbutik, restaurang och 7-eleven. Inom gångavstånd finns också Globen shoppingcentrum, Sickla köpkvarter och Ringens centrum. Till Hammarbysjöstad går man på 10 minuter, där hittar man restauranger och butiker.

Skolor och barnomsorg

I området finns fyra grundskolor och ett flertal förskolor.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.