Paternostervägen 104 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Här slutar letandet! Renoverad fyra med finess och fingertoppskänsla!

Slutpris
5 220 000 kr
Boarea
87 kvm
Avgift
5 387 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-04-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Paternostervägen 104 såldes av oss 2018-04-07. Se alla våra försäljningar i Johanneshov

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mäklarhuset Hammarbyhöjden presenterar nu stolt denna välplanerade fyra med spatiösa ytor om 87 härliga kvadratmeter. Hela bostaden är gediget renoverad (2015) med påkostade materialval där inget lämnats åt slumpen.

Underbart läge med stora fönsterpartier i tre väderstreck ger ett enastående ljusflöde som gör lägenheten ljus och trivsam med påtaglig rymd. Lägenheten ger ett fantastiskt helhetsintryck med rymliga och rofyllda sovrum, vardagsrum med balkong i väster, underbart platsbyggt kök med all maskinell utrustning, gäst-wc, ett perfekt planerat badrum samt en rymlig och välkomnande hall gör detta till en oslagbar fyra.

På Paternostervägen bor du med bästa läge nära natur och kommunikationer. Utanför trappen ligger Nytorps gärde med badrocksavstånd till simbassäng under sommaren. Här bor du med gångavstånd till Hammarbyhöjdens tunnelbana. Vid tunnelbanan finns den trevliga inredningsbutiken och floristen Lola Flores. Ena utgången från tunnelbanan leder er till Finn Malmgrens plan, där ni finner det nödvändiga med flertalet servicebutiker och restauranger. I närområdet ligger även Nackareservatet för den aktive och naturkäre.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hammarbyhöjden - Den vita staden!

Hammarbyhöjden är en av Stockholms populäraste närförorter och det är lätt att förstå varför. Tunnelbanan stannar i centrum och det tar fem minuter till söder. Globenområdet ligger på promenadavstånd där flera av Stockholms största evenemang kan upplevas. Nackareservatet ligger strax inpå och här finns alla möjligheter till natur och motion. Arkitekturen är en blandning av låghus från 40-talet och byggnation från -90 och 2000-tal. Hammarbybacken tornar upp sig som ett landmärke i mitten av området. Välkommen till Hammarbyhöjden!

Nöje

Stockholm har en ny evenemangsarena, Tele2 arena intill Globen. Arenan är en så kallad multiarena med flyttbart tak och kan ta emot upp till 40 000 besökare. Tillsammans med Globen blir utbudet för sport och nöjesevenemang nästan obegränsat och Hammarbyhöjden ligger på gångavstånd från evenemangsområdet. Det är inte långt till Stockholms kultur- och nöjesliv. På Södermalm finns barer, klubbar, biografer, teatrar, restauranger och caféer.

Natur och fritid

Nytorps Gärde är ett större grönområde som sammanlänkar Hammarbyhöjden och Björkhagen. Det stora Nackareservatet har också sin början här vid Hammarbyhöjden och Björkhagen. Här finns promenadstigar, löparslingor, strövområden och badmöjligheter. För den som är golfintresserad finns möjlighet till en runda på Björkhagens golfklubb, en bana med nio hål. I Hammarbyhöjden har man gångavstånd till Hammarbybacken som bjuder på utförsåkning vintertid och även populärt används bland motionärer för intervallträning. Nytorpsbadet med utomhuspool och servering kan man nyttja under sommaren och Hammarbyhöjdens IP är öppen året om.

Kommunikation

Till Hammarbyhöjden tar man sig enklast med tunnelbanans gröna linje 17. I Skärmarbrink hittar man anslutande linje 18 och i Gullmarsplan hittar man linje 19, tvärbanan samt bussar till söderort, Tyresö och innerstaden. Södermalm når man på 5 min med tunnelbanan och centralen 12 min. Det finns även bra cykelleder och promenadvägar till innerstaden.

Familjeliv

I området finns fyra grundskolor och ett flertal förskolor.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.