Paternostervägen 104 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Här slutar letandet! Renoverad fyra med finess och fingertoppskänsla!

Slutpris
5 220 000 kr
Boarea
87 kvm
Avgift
5 387 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-04-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Paternostervägen såldes av oss 2018-04-07. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Paternostervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mäklarhuset Hammarbyhöjden presenterar nu stolt denna välplanerade fyra med spatiösa ytor om 87 härliga kvadratmeter. Hela bostaden är gediget renoverad (2015) med påkostade materialval där inget lämnats åt slumpen.

Underbart läge med stora fönsterpartier i tre väderstreck ger ett enastående ljusflöde som gör lägenheten ljus och trivsam med påtaglig rymd. Lägenheten ger ett fantastiskt helhetsintryck med rymliga och rofyllda sovrum, vardagsrum med balkong i väster, underbart platsbyggt kök med all maskinell utrustning, gäst-wc, ett perfekt planerat badrum samt en rymlig och välkomnande hall gör detta till en oslagbar fyra.

På Paternostervägen bor du med bästa läge nära natur och kommunikationer. Utanför trappen ligger Nytorps gärde med badrocksavstånd till simbassäng under sommaren. Här bor du med gångavstånd till Hammarbyhöjdens tunnelbana. Vid tunnelbanan finns den trevliga inredningsbutiken och floristen Lola Flores. Ena utgången från tunnelbanan leder er till Finn Malmgrens plan, där ni finner det nödvändiga med flertalet servicebutiker och restauranger. I närområdet ligger även Nackareservatet för den aktive och naturkäre.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration