Petrejusvägen 24

Petrejusvägen 24

Slutpris

3 700 000 kr


Johanneshov— Stockholm

Petrejusvägen 24


Slutpris
3 700 000 kr

Johanneshov— Stockholm

Välplanerad gaveltrea med närhet till allt som kan önskas!

Varmt välkomna till denna attraktiva, ljusa och luftiga trea i insynsskyddat läge med låg månadsavgift. Föreningen har en stor unik tomt (friköpt) med egen lekplats, utemöbler och grillmöjligheter. Lägenheten är i gott skick med smakfulla och stilrena materialval och erbjuder en optimal planlösning genom stort kök med stor matplats. Rymligt vardagsrum i lugnt läge mot föreningens trevliga gård samt två bra sovrum och fräscht stambytt badrum med tvättmaskin. Bra förvaring finns i platsbyggda garderober. Det finns även ett separat förråd som tillhör lägenheten. Mycket välskött förening med god ekonomi, friköpt tomt samt dolda tillgångar i form av hyresrätter.

Här bor du med närhet Nackareservatets vackra natur samt endast en kort promenad från Hammarbyhöjdens centrum med affärer och t-bana. I området finns många välrenommerade skolor och förskolor. Inom promenadavstånd finns även Södermalm, Globen shopping och Tele2 Arena.

Kontakta mäklaren för mer information!


Boarea
62 kvm
Avgift
3 317 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-05-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.