Ystadsvägen 79 / Björkhagen / Johanneshov / Stockholm

Ystadsvägen 79

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
52 kvm
Avgift
3 075 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
1,5 av 3
Såld
2019-12-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ystadsvägen såldes av oss 2019-12-26. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Ystadsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björkhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med närhet till både stadspuls och natur! Fantastisk 2:a som är smakfullt renoverad med omsorg för byggåret. Bostaden har ett fint kök renoverat 2015 med och gott om förvaring. Balkong i perfekt sydvästläge med sol från tidig lunch till sen kväll. Stort, rofyllt och insynsskyddat sovrum som vetter mot en skogsdunge. Stort vardagsrum som rymmer stor soffa, bokhylla samt tv-hörna. För den som önskar går det att öppna upp så att man får öppen planlösning.

Föreningen har många dolda tillgångar genom 4 hyreslägenheter (samtliga 52 kvm) samt en lokal. Föreningen har nyligen sålt en lägenhet för 3 010 000 kr av dessa kommer föreningen amortera ca 2 500 000 kr - 2 800 000 kr, vilket ger lån per kvm ca på ca 6 700 kr/kvm till 6 500 kr/kvm. Amorteringen görs i december 2019.

Föreningen har även funderingar på att bygga om garagen till lägenheter.

På Ystadsvägen bor du i den bästa av två världar. Nära stan och t-bana, och med Nackareservatet runt knuten. Här finner du trevliga promenadstråk, mountainbikeåkning, utförsåkning i Hammarbybacken, 9-håls golfbana samt härliga badsjöar.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Björkhagen

Björkhagen är en stadsdel uppväxt under 1960-talet och är känd för sin arkitektur med flera unika objekt. Bland annat centrumhuset byggt i funkisstil och Markuskyrkan. Invid Nytorps Gärde hittar vi också Ekobyn på Understenshöjden med 44 självförsörjande radhus byggda under 1990-talet. Björkhagen består till största del av flerbostadshus men även ett par radhus på Halmstadsvägen. Björkhagen är ett attraktivt bostadsområde där Nackareservatet breder ut sig och Sörmlandsleden startar.

Kommunikation

Med tunnelbanans gröna linje 17 tar man sig till T-Centralen på en kvart och till Gullmarsplan på ca 5min. I Skärmarbrink finns anslutande tunnelbana linje 18 och i Gullmarsplan hittar man tvärbanan och bussar mot söderort.

Natur och fritid

I Björkhagen hittar vi en av startpunkterna på Sveriges längsta vandringsled Sörmlandsleden. Här finns gott om möjligheter för rekreation och naturupplevelser. Nackareservatet bjuder på löparslingor, motionsspår och badsjöar. Här finns också Björkhagens golfbana med träningsmöjligheter och restaurang. På promenadavstånd hittar man också Sicklaskogen och Hammarbybacken med möjligheter till utförsåkning vintertid.

Affärer och restauranger

I Björkhagen Centrum finns bekvämligheter såsom bibliotek, mataffär och läkarhus. Modebutiker och restauranger hittar man i närliggande Globen shopping eller Ringens köpcentrum.

Skolor och barnomsorg

Förutom Björkhagens skola, finns flera förskolor och grundskolor på kort avstånd i Kärrtorp och Hammarbyhöjden

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.