Imatragatan 49

Imatragatan 49

Slutpris

2 272 000 kr


Akalla-Trädgårdsstad— Kista— Stockholm

Imatragatan 49


Slutpris
2 272 000 kr

Akalla-Trädgårdsstad— Kista— Stockholm

Bostadsrättsradhus i barnvänligt område!

Varmt välkommen till Imatragatan 49!
Inbjudande bostadsrättradhus i barnvänligt område med ett välkomnande kök och matplats i öppen planlösning. Stort vardagsrum med härligt ljus från stort fönsterparti med utgång till den mysiga uteplatsen. På entrèplanet finns en wc också. På det övre planet finns ett helkaklat badrum med klinkergolv i moderna kulörer. Här finns 3 rymliga sovrum.

Föreningen har ett gruppavtal för elen vilket gör att du får låga boendekostnader. Föreningen är ansluten till Stockholms stads fibernät och ComHem/Tele2 för internet och digital-TV. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv samt sophämtning och underhåll av fastigheternas utsida samt gemensamma ytor och lokaler. Här bor du bekvämt med kvalitén av ett radhus och med tryggheten av en förening som sköter om fastigheternas underhåll.

Brf Trädgårdsstaden är en klassisk K-märkt förening med bullerbykänsla som är populär bland barnfamiljer. Här bor du ett stenkast från Järvafältets grönskande ängar, utegym, Akalla By, 4H Gård samt kolonilotter. I området finns även äventyrsbadet Husbybadet, utomhusbadet Järvabadet, förskolor, skolor, Ica, Lidl, bussterminal samt Akallas tunnelbana som tar dig till Centralen på 21 minuter. Stabil HSB-förening med låg belåningsgrad om endast 1777 kr/kvm år 2021.


Boarea
87 kvm
Avgift
5 824 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-04-20

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna radhus på Imatragatan såldes av oss 2023-04-20. Se alla våra försäljningar i Kista samt även på Imatragatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.