Glasyrvägen 16

Glasyrvägen 16

Slutpris

4 000 000 kr


Brunna— Kungsängen— Upplands-Bro

Glasyrvägen 16


Slutpris
4 000 000 kr

Brunna— Kungsängen— Upplands-Bro

Stor villa på attraktiv gata i barnvänligt område!

Äntligen är det här, familjens drömhus är nu till salu! På gemytliga och barnvänliga Glasyrvägen erbjuds nu ett hemtrevligt hus för familjen. I de välplanerade 164m² erbjuds stora sällskapsrum, 4 sovrum samt ett ombyggt garage till gästrum. När du kliver innanför dörren möts du av en mysig passage med förråd, belägen mellan gästrummet och huvudbyggnaden. På entréplanet möts du av ett stort och nyligen utbyggt vardagsrum med mysfaktorn braskamin från Handöl och utgång till det trevliga inglasade uterummet om XXm² med skjutdörrar av glas. Hemtrevligt Epoqkök i ek med matplats och ett sovrum i anslutning. Helkaklat duschrum, pannrum/tvättstuga samt extra förråd under trappan och flertalet garderober i hallen. En trappa upp möts du av ett allrum som binder ihop rummen på övre plan, här finner du 3 st sovrum varav ett med en stor och rymlig klädkammare, helkaklat badrum med anslutning till bastu. Gästrummet har en mysig sov/sällskapsdel samt ett fint litet kök.

På husets baksida finns en stor härlig pool med eget uppvärmningssystem, växthus och en liten men naggande gräsmatta i sydöstläge för härliga sommardagar! Huset är utrustat med 14 kvm solcellspaneler, vilket minskar energikostnaden avsevärt! Parkeringsplats för 2 bilar på den asfalterade uppfarten och fler parkeringsplatser finns i området för de boende. Underbart område för barnen med cykel- och gångavstånd till förskola, skola, stormarknad samt vacker natur! I samfällighetsavgiften ingår skötsel av 2 st. lekplatser med grönytor och planteringar, kör- gång- och cykelvägar samt parkeringsplatser.


Brunna - Familjeidyll med närhet till allt vad familjen önskar som cykel- och gångavstånd till förskola, skola, stormarknad, vacker natur! Motorvägen ligger runt hörnet som tar dig både norr- och södergående, padelcenter med gym nås på 10 minuters promenad. Stormarknader i Norrboda med b.la. Coop och Lidl.


Boarea
ca 138 kvm
Driftkostnad
29 788 kr/år
Tomtarea
410 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-08-26

Mäklarhuset Norrtälje

Denna kedjehus på Glasyrvägen såldes av oss 2020-08-26. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Glasyrvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.