Tallrisvägen 1, Entréplan

Tallrisvägen 1, Entréplan

Slutpris

3 250 000 kr


Centrum— Kungsängen— Upplands-Bro

Tallrisvägen 1, Entréplan


Slutpris
3 250 000 kr

Centrum— Kungsängen— Upplands-Bro

Tilltalande 3:a med inglasad balkong mot Mälaren samt uteplats!

Pass på!Nu saluförs 1 av 6 st. 3:or (om 92 m²) med inglasad balkong och uteplats på populära Tallrisvägen! Önskas en 4:a går det lätt att dela av vardagsrummet och skapa ytterligare ett sovrum. Genomgående stilren lägenhet med ekparkett och vitmålade väggar. Ljust och fullutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet samt utgång till den inglasad balkongen om 14m² med vacker utsikt över Mälaren! 2 st. gedigna sovrum varav ett med eget duschrum och utgång till uteplatsen i väst. Stilfullt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en praktiskt arbetsbänk ovan och vägghängda skåp till förvarning. Rymlig klädkammare. Garage i föreningen. Centrum runt hörnet med affärer och bra kommunikationer via pendeltåg och bussar.

Brf Mälarbranten - Den välskötta föreningen med sin goda ekonomi, fina uteplatser/lekplatser samt trevlig atmosfär. Stenkast till centrum med diverse affärer, restauranger, matbutiker, bussar och Kungsängen station med 27 minuters pendeltågstrafik in till Stockholm City. Här bor du optimalt och med en härlig utsikt.
Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta kr. ca 5 100 kr/m² - märkbart är att denna förening är bildad 09/10(!).


För övrigt erbjuder kommunen flera fina bad om sommaren och skridskoåkning om vintern bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens GK, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamn, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, system samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda (Lidl) och (Stora Coop).
Även nära till bad- och båtplats i Mälaren. En mycket välskött förening med god ekonomi och trevlig atmosfär. Tillträde önskas omgående! Välkomna!


Boarea
92 kvm
Avgift
4 145 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 10 (Hiss finns)
Såld
2020-10-26

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Tallrisvägen såldes av oss 2020-10-26. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Tallrisvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.