Tallrisvägen 4, 1 tr / Kungsängen centrum / Kungsängen / Upplands-Bro

Häpnadsväckande sjöutsikt, 30 min från City!

Slutpris
2 425 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
2 658 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 10 (Hiss finns)
Såld
2020-05-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tallrisvägen såldes av oss 2020-05-19. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Tallrisvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En stenkast från pendeltågsstationen hittar du den här 2:an på 4e våningen med en häpnadsväckande utsikt över Mälaren! Den inglasade balkongen om 14 m² erbjuder, utöver en fantastisk utsikt (se videolänk i annonsen), även sol större delen av dagen med sitt sydvästliga läge. I övrigt är det en genomtrevlig lägenhet med ekparkett och ljusa väggar, öppen och härlig planlösning och gott om fönster med sjöutsikt. Även från sovrummet bjuds det sjöutsikt från fönster i två vinklar som ger ett bra ljusinsläpp, och därifrån tar man sig till den väl tilltagna klädkammaren. Badrummet är helkaklat med tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk.
Lägenheten har bara haft en ägare, som endast disponerat bostaden ca hälften av innehavstiden p.g.a arbetssituationen, så lägenheten är i så gott som nyskick.
Allt som kan tänkas behövas finns bara ett par minuter ifrån bostaden som ligger intill både centrum och pendeltågsstationen.
P-plats går att hyra i garage under huset som nås med hiss.
Föreningen är med sin goda ekonomi en av de mest välskötta i Kungsängen.Trots att lägenheten endast är 11 år ung har den mycket omtyckta föreningen en väldigt låg belåning om 5353 kr/m².

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Att bo i Kungsängen centrum

I Kungsängen centrum kan du gå till det mesta. Här finns service och restauranger, Mälarens vatten med bad och båtklubb samt goda kommunikationer till Stockholm och Bålsta. Många bostäder i centrum har vacker utsikt mot Mälarens vatten.

Fritid och närservice

Kommunen erbjuder flera fina bad om sommaren och möjligheter till skridskoåkning om vintern, bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens golfklubb, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamnar, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus, flertalet gym och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, systembolag samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda (Lidl), Brunna Park (Stora Coop) och i Bro (Willys).

Kommunikationer

I Kungsängen centrum ligger buss- och pendeltågsstationen. Pendeltågen mot Stockholm avgår 4 gånger per timme under större delen av dagen, resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Mellan Kungsängen och Bålsta går tågen varje halvtimme. I rusningstid går direktbuss till Kista. Nattetid finns bussar mellan Stockholm och Kungsängen. För mer information om lokala bussar och tider för avgångar, se: www.sl.se.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor som tillhör området samt en gymnasieskola, Upplands-Bro Gymnasium. Möjlighet till familjedaghem och friskolor finns också, se kommunens hemsida för mer information om barnomsorg och skolor, www.upplands-bro.se.

Mäklarhuset - Ett smart val i Upplands-Bro

Mäklarhuset i Upplands-Bro är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.