Solrosvägen 22

Solrosvägen 22

Slutpris

4 315 000 kr


Märsta - Arenberga— Märsta— Sigtuna

Solrosvägen 22


Slutpris
4 315 000 kr

Märsta - Arenberga— Märsta— Sigtuna

Centralt beläget kedjehus med ljus och luftig atmosfär - perfekt för barnfamiljen!

Välkommen till Solrosvägen 22, en fantastiskt enplansvilla i det barnvänliga området Arenberga. Huset har de 9 senaste åren genomgått en totalrenovering där allt är omgjort!

Huset har yta på 124 kvm som 2017 byggdes ut med en ny stor hall samt ett stort sovrum. Den nya delen har vattenburen golvvärme. Det finns även två till sovrum. Ett helkaklat duschrum med klinkergolv med golvvärme finns samt en gäst-WC. Dessa renoverades år 2015.

Det öppna och generösa köket, matplatsen och vardagsrummet med en öppen planlösning är perfekt för umgänge och avkoppling. Köket renoverades också år 2015 och är modernt och välutrustat med en stor praktisk köksö. Mellan kök och vardagsrum sitter en värmande kamin!

Det finns två stora trädäckade uteplatser, en på framsidan i rakt söderläge och en på baksidan med kvällssol. Förutom en trädgård finns också ett garage och förråd. På uppfarten finns plats för två bilar.

Läget är riktigt bra med en stor allmänning på baksidan av huset där barnen kan springa omkring och leka! Det är nära till kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig till både jobb och fritidsaktiviteter. Både skola och förskola finns i närområdet!


Boarea
124 kvm
Driftkostnad
44 854 kr/år
Tomtarea
469 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-04-10

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna kedjehus på Solrosvägen såldes av oss 2024-04-10. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Solrosvägen.

Boka värdering

Helena Bohman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.