Gustaf Adolfs väg 33

Gustaf Adolfs väg 33

Slutpris

6 400 000 kr


Centralt - Kvisthamra— Norrtälje

Gustaf Adolfs väg 33


Slutpris
6 400 000 kr

Centralt - Kvisthamra— Norrtälje

Fantastiskt läge och massor av charm!

Varmt välkommen till huset som andas charm och som är något alldeles extra. Huset har ett mycket centralt läge och du bor en kort promenad ifrån Norrtäljes centrum. En häftig detalj med detta hus och dess läge är att när du kliver innan för grindarna märker du inte av allt runt i kring dig då tomten är som en egen liten oas omringad av grönska. Den kombinationen är fantastisk och något du inte vill missa!
Här får du stora sociala ytor samtidigt som huset har många sovrum och bra förvaring. Huset har sitt ursprung från 1920 och har under alla år renoverats och byggts till. Tack vara alla tidigare ägare har man tagit hand om och tagit fram fantastiska detaljer som timmerväggen i matrummet. Huset har vackra eldstäder både nya och gamla. Det stora uterummet med sina fönsterpartier är som en fortsättning av huset. Utanför finns den fantastiska och uppvuxna tomten med både gräsytor, gångar och uteplatser.
Huset ligger intill Kvisthamraskolan och du hittar även förskolor på promenadavstånd.
Stort handelsområde finns också i din närhet, här finns bland annat stor, prisbelönt och välsorterad ICA-butik, Flygfyren.
Norrtälje stad erbjuder en härlig miljö, där gammalt möter nytt. Staden erbjuder en levande stadskärna med både restauranger, butiker och ett rikt kulturliv. Genom staden slingar sig den vackra ån som mynnar ut i Norrtäljeviken. Varför inte ta en promenad genom Societetsparken ut mot Kärleksudden där du hittar både restaurang och vacker badplats.

Fantastiska pendlarmöjligheter, endast tio minuters promenad till busstationen där du lätt tar dig vidare till bland annat Stockholm, dit bussarna går med korta mellanrum.
Varmt välkommen på visning!


Boarea
129 kvm
Driftkostnad
48 600 kr/år
Tomtarea
790 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2021-09-29

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Gustaf Adolfs väg såldes av oss 2021-09-29. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Gustaf Adolfs väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.