Fregattvägen 2

Fregattvägen 2

Slutpris

2 500 000 kr


Båtsviken— Norrtälje

Fregattvägen 2


Slutpris
2 500 000 kr

Båtsviken— Norrtälje

Ordning och reda

Välkommen till Fregattvägen och populära Båtsviken. Här får du ett välplanerat och väl omhändertaget hus med en optimal planlösning.
Huset har två bra sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt duschrum med wc. Huset har en stor vidbyggd altan där du sitter insynsskyddat och under markis under sommarens soliga dagar. På fastigheten finns även gediget och stort gästhus med plats för flera bäddar, perfekt för alla dina gäster eller tonårsbarn.
Det här är ett hus på en plats dit du kommer för att koppla av och njuta av livet.

• Kommunalt vatten och avlopp
• Vinterbonat
• Plan tomt om 1526 kvm
• Mycket väl omhändertaget område
• Möjlighet till båtplats
• Gångavstånd till brygga och bad
• Fiber
• Nytt tak 2023

Brevik erbjuder vackra naturomgivningar och en fantastisk skärgård precis utanför. Den här fastigheten har del i områdets gemensamhetsanläggningar vilka är, föreningshus, uthyrningshus, bryggor med båtplats, sjöbodar, bastu, tennisbana, boulebanor och fotbollsplan. För att läsa mer om den här fantastiska samfälligheten besök https://batsviken.se/. Gillar du att bada och inte vill ta båten ut till någon vacker klippa finns här badstege från varje flytbrygga under sommarsäsongen. För små barn finns en sandstrand nedanför midsommarängen i slutet av Breviks sjöväg.
Till Brevik tar du dig enkelt med bil via E18. Från Stockholm är det ca 1h bilväg. Buss 631 går till närområdet, hållplats finns vid vägskälet mot Södersvik. Mataffär finns i Gräddö samt på vägen ut vid Vreta-Handel. I Södersvik finns det populära bageriet, Rådmansö bageri, där du kan lyxa till tillvaron under dina lediga dagar med färska frukostfrallor eller varför inte fikabröd till dagens utflykt. Till Norrtälje är det ca 2 mil och där hittar du ett brett serviceutbud. Från Räfsnäs och Gräddö går passbåtar till Söderöra, Blidö, Arholma m.m. Det finns massor i ditt närområde att upptäcka med fantastiska stigar och en sagolik natur.
Varmt välkommen på visning!


Boarea
50 kvm
Driftkostnad
28 500 kr/år
Tomtarea
1 526 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-06-22

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Fregattvägen såldes av oss 2023-06-22. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Fregattvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.