Ålandsgatan 4 / Centralt - Kvisthamra / Norrtälje

Kvisthamra- hus med stor altan och pool

Slutpris
4 000 000 kr
Boarea/biarea
119/77 kvm
Driftkostnad
28 635 kr/år
Tomtarea
765 kvm
Rum
5 rum (3-7 sovrum)
Såld
2019-05-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Ålandsgatan såldes av oss 2019-05-02. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Ålandsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt - Kvisthamra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med bra läge i Kvisthamra ligger denna trevliga villa om 5 rum (med möjlighet till 7 rum) i lugnt område. Stort härligt altandäck i sydväst, delvis under tak och med pool (3,5x7x1,6m)med pooltak. Här kan man tillbringa hela dagen med sol och svalkande dopp för att sedan avslutas med grillning i kvällssolen. Plan tomt med gräsmattor och perenner. På fastigheten finns även en carport med med förråd. Nära till skola, förskola, sportcentrum med badhus och matbutik. Gångavstånd till centrum. Välplanerat hus i flera etager med många möjligheter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kvisthamra

Roslagens huvudstad Norrtälje är en genuin småstad med vacker bebyggelse och riktig skärgårdskänsla.

Kultur och Nöje

Här lockar butiker, krogar, kaféer och museer - året runt! Här finns både charmiga småbutiker, inspirerande inredningsaffärer och stora kedjor. Sommartid lever staden upp med alla uteserveringar, temakvällar och olika evenemang. Här är det inte långt mellan stadsliv och allt vad skärgården har att erbjuda.

Natur och Fritid

Här bor du på en udde som omges av Norrtäljeviken i norr och Kvisthamra viken i söder. Ta en joggingtur ut på Borgmästarholmen, promenera till Norrtäljes egna skidbacke, ta ett dopp vid Kärleksuddens badstrand eller kasta dig ut i Kvisthamras Bikepark. Ett stenkast åt nordväst finns Sportcentrum som rymmer fotbollsplaner, ishockeyhall, inomhushall och friidrottsarena, bandyplan, skejtpark och Norrtäljes nybyggda badhus.

Skola och barnomsorg

Kvisthamraskolan med årskurs F-6.

Kommunikation

Norrtäljes stadsbuss trafikerar området.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.