Ålandsgatan 10

Ålandsgatan 10

Slutpris

4 600 000 kr


Kvisthamra— Norrtälje

Ålandsgatan 10


Slutpris
4 600 000 kr

Kvisthamra— Norrtälje

Smakfullt renoverad villa i populära, trivsamma och trendiga Kvisthamra

I denna stilrena, ljusa och väldisponerade villa bor du på fyra rum och kök. Invändigt har huset fräscha ytskikt, hög materiell standard och fint ljusinsläpp. En bostad i mycket välbevarat skick med ett centralt, barnvänligt och attraktivt läge. 

Det första som möter dig i huset är den öppna, stora och fina hallen med platsbyggda garderober, goda avhängningsmöjligheter, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns ett socialt, nyrenoverat och stilrent kök med generösa arbetsytor, en trevlig köksö, fönster mot tomten, släta luckor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Huset har tre sovrum, två badrum och ett socialt och öppet vardagsrum med fint ljusinsläpp, fönster åt två håll, generösa sällskapsytor och gott om plats för soffa och matgrupp framför en mysig braskamin. Det ena badrummet är nyrenoverat, stilrent och stort med toalett, duschvägg, handfat, badkar, badrumsskåp, tvättmaskin och torktumlare. Det andra är litet och nyligen renoverat med toalett.

Huset står på en lättskött trädgårdstomt med fruktträd, stora gräsytor och en vacker häck som skyddar mot insyn.

Det här hemmet passar dom flesta, perfekt beläget i Kvisthamras hjärta. Kärleksudden sandstrand, Kvisthamrabacken, Skola och sportcentrum ligger inom gångavstånd och Stadskärnan, Hamnen, Restauranger och Klädbutiker finns en kort promenad bort. Dessutom har man Båtplatser och Köpcentrum en bit bort från bostaden.

Varmt välkommen till Ålandsgatan!


Boarea/biarea
103/53 kvm
Driftkostnad
21 871 kr/år
Tomtarea
757 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-12

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Ålandsgatan såldes av oss 2020-05-12. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Ålandsgatan.

Boka värdering

Tommy Beijer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.