Bältartorpsgatan 3A, våning 3

Bältartorpsgatan 3A, våning 3

Slutpris

1 800 000 kr


Central Norrtälje— Norrtälje

Bältartorpsgatan 3A, våning 3


Slutpris
1 800 000 kr

Central Norrtälje— Norrtälje

Hemtrevlig 2:a på populär adress i en omtyckt förening!

Accepterat pris - Ny visning!

Pass på! Nu saluförs en hemtrevlig och väldisponerad 2:a ca 57m² med Norrtäljes stadskärna runt hörnet!

Väldisponerad och hemtrevlig bostad med ett gediget sovrum, ljust och charmigt kök med matplats i anslutning intill fönstret. Trevlig utsikt från köksfönster över en fin stadsdel av Norrtälje och i horisonten skymtar Norrtäljevikens inlopp. Ljust och luftigt sovrum med gott om plats för soffa och TV-möbel samt bra möjlighet att med enkla medel bygga till en sovalkov. Från vardagsrummet nås den mysiga uteplatsen med trätrall här kan du njuta av trevlig kvällssol och fin utsikt. Från vardagsrummet når du den Inglasade balkong om ca 10m² som upplevs som ett extra rum som går att nyttja året om. Trevlig utsikt över föreningens innergården, natursköna Roslagsparken och en del av takåsarna av anrika Norrtäljestad., långa ljusa sommarkvällar ger möjlighet till trevliga middagar med vänner eller familj!

Du bor kompromisslöst med närhet till allt som vardagen hör till, runt hörnet hittar du föreningen sparkerning, innergård samt tvättstuga. På 5 minuter genom den lummiga Roslagsparken är du framme vid Norrtäljes vackra stadskärna med anrika byggnader och gott service utbud En trevlig promenad på 5 minuter från bostaden ligger Norrtäljes natursköna societetsparken och hamn, här erbjuds vacker natur och fina promenadstråk fram till Kärleksudden eller Borgmästarholmen för en dag i solen eller bad.

Efter 15-20 minuters promenad når du Sportcentrum med stora friidrottsplaner, isrink både inne och ute, Friskis & svettis samt flera fotbollsplaner. På cykelavstånd finns vacker natur och välordnade springspår både vid campus och fågelsångens elljusspår. Stormarknader nås på 5 minuters bilfärd vid Flygfältets Handelsområde med allmänservice med populär ICA Flygfyren, gym, apotek m.m.

Goda kommunikationer till Stockholm som Uppsalas och till kommunens alla hörn. 10 minuter lugn promenad till bussen, sedan resa i dubbeldäckarna med WIFI fram till hållplats Danderyds sjukhus på ca 50 minuter. Du når E18 södergående och landsväg 76 norrgående på ca 5 minuters bilfärd. Stormarknader på Knutby torg nås på bilfärd om 5 minuter med flertalet storbutiker, allmän service och populära Padel Center. Gångavstånd till Norrtälje seglarsällskap för den båtintresserade.

Brf Castor: Omtyckt förening. Bra renoveringar gjorda genomåren som återfinns i årsredovisningen(se bilaga) eller under renoveringar. Intäkter via uthyrningslokaler och parkering ger ett bra flöde in till föreningens kassa.


Kommunen har förövrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgårds som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktivitet som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en Kommun att leva, bo och njuta i! Tillträde önskans omgående eller enligt överenskommelse.

Så ta chansen innan någon annan gör det, hjärtligt välkommen på visning!


Boarea
57.3 kvm
Avgift
3 102 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-03-01

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Bältartorpsgatan såldes av oss 2023-03-01. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Bältartorpsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.