Boängsvägen 39

Boängsvägen 39


Spillersboda— Norrtälje

Boängsvägen 39Spillersboda— Norrtälje

Vinterbonat fritidshus med härlig naturtomt!

Välkomna till detta vinterbonade fritidshus i attraktiva Spillersboda.
Gärsgårdsstaketet smälter fint in mot tomten som är väl omhändertagen med olika växter och träd. Kommunalt vatten/avlopp finns sedan 2009 gör detta till ett attraktivt område både för permanent boende samt ett bekvämt fritidshus.

Huvudbyggnaden är på 89 kvm och fördelar sig på ett fullt utrustat kök med gott om utrymme för matplats, utgång till altanen med kvällssol. Här kan man med enkelhet få till ett extra sovrum. Vardagsrummet med plats för soffgrupp har en härlig täljstenskamin som håller värmen effektivt. Två sovrum finns varav ett stort sovrum med plats för dubbelsäng samt garderober samt ett med våningssäng och vidare har ni till tvättstuga samt en bastu. Badrummet är helkaklat med golvvärme som renoverades 2012. Ett förrådsrum intill vardagsrummet
Gäststugan som är ca 15 kvm ger er extrabäddar och är isolerad med el indragen. Friggeboden är både hobbyverkstad samt förvaring. Sedan har ni också ett vedförråd.

En kortare promenad till närmsta badbrygga som nås via mysig grusväg för ett svalkande morgondopp! Nere i hamnen ligger det båtbryggor där möjlighet finns att ta över nuvarande plats, båtmack, åretruntöppen livsmedelsaffär, byggvaruhandel och SL-buss 630 (+X631). Här finns en fantastisk skärgård att upptäcka med båten, ett rikt skärgårdsliv med många bad-öar, sjökrogar och naturreservat i direkt närhet. Byns barnvänliga och mycket omtyckta badstrand ligger ca 1 km bort som även har simskola. Längst med kusten ca 5 km, går en fin grusväg till populära Marholmen med härligt bad, spa, minigolf och restaurang. Åt motsatt håll ligger Håtö med fin promenadstig längst med havet och flera badstränder på vägen.

Fastigheten är belägen endast ca 15 minuter med bil från centrala Norrtälje och har ett perfekt pendlarläge ut till E18, bara en timme från centrala Stockholm. Ett naturskönt och lugnt område i marin skärgårdsmiljö med fina skogspromenader runt Stubboda och Håtö gård.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
89 kvm
Driftkostnad
36 312 kr/år
Tomtarea
2 265 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-11-17

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Boängsvägen såldes av oss 2023-11-17. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Boängsvägen.

Boka värdering
Tommy Beijer
Ansvarig mäklare
Talar även English.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad