Bolkavägen 11A

Bolkavägen 11A

Slutpris

2 700 000 kr


Central Norrtälje— Norrtälje

Bolkavägen 11A


Slutpris
2 700 000 kr

Central Norrtälje— Norrtälje

Central 3:a på entrèplan!

Välkommen till denna rymliga trea på ca 85 kvm centralt belägen endast någon minut från Norrtäljes stadskärna.
Lägenheten ligger på gaveln som ger fint ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck. Känslan är nästan som att bo i villa med den vackra innergården som är lite som en park. Ni har ingång i gatuplan från Bolkavägen och slipper trappsteg för en ökad bekvämlighet.
AC som installerades 2020 finns fördelat i stora sovrummet samt vardagsrummet för en behaglig temperatur genom hela lägenheten.

Ni erbjuds tre rum och kök där ni har ett stort sovrum med plats för dubbelsäng samt garderober. Det andra sovrummet som är nästan lika stort har också utrymme för dubbelsäng och garderober. Rymligt kök med plats för matbord. Vardagsrummet är rejält och luftigt där ni har utgången till den stora balkongen mot innergården. Gott om plats för både större middagsbord och soffgrupp. I hallen har ni ingång till badrummet som är rustat med tvättmaskin, torktumlare, handfat, spegelskåp, wc och en kommande dusch som skall monteras istället för kabinen. Det är trägolv i alla utrymmen utom kök och badrum som är fint skick men går att slipa.

Brf Kaptenshöjden är en mycket välskött och stabil förening som känns igen på de fina huskropparna med träfasad som formar sig runt den populära gården. Här finns sittplatser, köksträdgård och plats för boule och lek med rutschkana och sandlåda. I föreningen finns även föreningslokal, förråd som hör till lägenheten och parkeringsplats att hyra.

Här bor ni centralt med närhet till allt som Norrtälje har att erbjuda i form av restauranger, butiker, skolor och det stora handelsområdet flygfältet. Norrtälje sportcentrum är bara någon minut ifrån huset samt det relativt nya badhuset. Ni promenerar enkelt till bussen om ni pendlar mot Stockholm där avgångarna är med täta mellanrum.

Välkomna på visning!


Boarea
84.8 kvm
Avgift
4 911 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-01-28

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Bolkavägen såldes av oss 2023-01-28. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Bolkavägen.

Boka värdering

Tommy Beijer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.