Bolkavägen 11 E, inga trappor.

Bolkavägen 11 E, inga trappor.

Slutpris

2 700 000 kr


Centrala Norrtälje— Norrtälje

Bolkavägen 11 E, inga trappor.


Slutpris
2 700 000 kr

Centrala Norrtälje— Norrtälje

Drömboendet på optimalt läge!

Söker du drömboendet på en lugn plats men ändå med ett centralt läge som dessutom är nyanserat av modern elegans och bekvämlighet? Då har vi den perfekta bostaden för dig! Välkommen till denna centrala trea på populära Kaptenshöjden med en mängd fantastiska funktioner som kommer att göra ditt liv bekvämt och trivsamt. Här behöver du inte gå i trappor, en inglasad balkong och ett enastående ljusflöde.

Separat kök med plats för matbord. Köket är hjärtat av ditt hem, och här hittar du ett maskinellt fullt utrustat kök som gör det möjligt att förverkliga dina kulinariska drömmar. Köket har gott om förvaring och bra ytor för matlagning och bakning. Helkaklat badrum med vägghängt wc, dusch med glasväggar, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och förvaring. Här finns även handfat med kommod och överskåp samt fönster. Modernt, ljust och fräscht. Lägenheten har två bra sovrum, båda är stora och har förvaringsmöjligheter.
Vardagsrummet har ett härligt ljus och är stort och har plats för både matbord och soffgrupp. Från det här rummet har du utgången till den inglasade balkongen mot den lunga och grönskade innergården. Den inglasade balkongen ger dig Oavsett årstid en möjlighet att njuta av frisk luft. Den perfekta platsen för din morgonkaffe eller en kvällsdrink med vänner

Den här bostaden har omtänksamt utvalda materialval och detaljer som förhöjer din boendekomfort. Smarta lösningar, fina och harmoniska färgval samt en planlösning som ger möjligheter.

Nära hamnen, centrum, bussen och bra pendlarläge, läget är oslagbart! Du har närheten till hamnen, vilket ger dig möjlighet att ta långa promenader längs vattnet. För dig som älskar god mat och underhållning finns det ett fantastiskt restaurangstråk i närheten. Här kan du njuta av fantastiska middagar. Norrtälje stad har massor av mysiga butiker och restauranger, en små stad med ett fint utbud av det mesta och du har härifrån gångavstånd till allt det. Bussförbindelserna är utmärkta, vilket gör det lätt att pendla till bland annat Stockholm.

Denna centrala trea är inte bara en bostad, det är en livsstil. Ett modernt, bekvämt och stilfullt hem som är redo att välkomna dig. Tveka inte att kontakta mig, Maria Strömbäck för att boka en visning och upptäcka allt som denna fantastiska bostad har att erbjuda. Välkommen till ditt nya hem!


Boarea
84.8 kvm
Avgift
5 193 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2024-03-25

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Bolkavägen såldes av oss 2024-03-25. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Bolkavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.