Edsviksvägen 26 / Grovstanäs / Norrtälje

Grovstanäs - fritidshus för åretruntbruk på hörntomt

Slutpris
1 525 000 kr
Boarea/biarea
49/18 kvm
Driftkostnad
15 740 kr/år
Tomtarea
2 119 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-06-27
Bostaden är såld!

Denna villa på edsviksvägen såldes av oss 2019-06-27. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på edsviksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grovstanäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På hörntomt som gränsar mot allmänning ligger detta trevliga fritidshus för åretruntbruk. Hus med öppen planlösning, två sovrum och ett härligt inglasat uterum.

Ett isolerat gästhus om ca 25 kvm ger extra sovplatser, gästrum med kamin och trinettkök, bastu, dusch samt förråd. På fastigheten finns ytterligare ett förråd och vedförråd.

Tomt som till större delen är naturtomt med berg och en del träd. Runt huset finns gräsmattor för spel och lek.

Till fastigheten hör en båtplats i Edsviken ca 700 m . På området finns tre båthamnar, en badplats, fotbollsplan och boulebana. Grovstanäs med dess närhet till skärgården ger många möjligheter för strandhugg i fantastisk skärgård med Ängsö nationalpark på 10 min båtresa. Området har härliga strövområden med bla markerade leder . Buss till Norrtälje från Furusundsvägen går flera gånger dagligen. För mer information se www.grovstanas.se

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.