Esplanaden 17B

Esplanaden 17B


Centralt - Grossgärdet— Norrtälje

Esplanaden 17BCentralt - Grossgärdet— Norrtälje

Toppenfin 2:a med balkong och hiss på centrala Grossgärdet!

Välkommen till denna moderna och välplanerade lägenhet i hus byggt 2017. Lägenheten ligger näst högst upp i hus med hiss och har en härlig balkong i söderläge mot innergården. Perfekt placering på populära Grossgärdet med närhet till sjukhuset, pendlingsbussar, storhandel och på kort promenadavstånd till Norrtäljes stadskärna.

Lägenheten har genomgående hög klass på ytskikten på väggar och golv och kvadratmetrarna är mycket väldisponerade.

Du välkomnas av en rymlig hall med god förvaring och smakfullt klinkergolv. Hallen öppnar upp sig till lägenhetens mittpunkt, det 29kvm stora vardagsrummet, där det är öppen planlösning med lägenhetens härliga kök. Rummet inrymmer så väl tv-rumsdel som plats för stort matsalsbord. Köksdelen har mycket bra arbets-och förvaringsytor i vit skåpinredning från Ballingslöv. Moderna köksmaskiner från Siemens, däribland integrerad diskmaskin. Det är vattenburen golvvärme genom hela lägenheten.

Från vardagsrummet när man även den soliga balkongen i söderläge.

Sovrummet har bra plats för dubbelsäng och fönster samt vädringsfönster ut mot lägenhetens balkong. Förvaring i garderober. I det helkaklade badrummet man får in ljus via fönster mot innergården. Glasad duschhörna, handukstork och förvaring i väggskåp och tvättställskommod. Här finns också både tvättmaskin och torktumlare.

Hissen går hela vägen ner till källaren där man har ett externt förråd för ytterligare förvaring.

Den lägenhet bör ses! Det är en lägenhet för dig som vill bo modernt och bekvämt i hus med hiss i ett av Norrtäljes populäraste och "närmaste" områden.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
50 kvm
Avgift
3 910 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-02-23

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Esplanaden såldes av oss 2024-02-23. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Esplanaden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad