Gökvägen 1a

Gökvägen 1a


Centralt— Norrtälje

Gökvägen 1aCentralt— Norrtälje

Charmig och fin 2a med balkong och centralt pendlarläge.

Välkommen till denna mysiga och ljusa 2a om 46 kvm i centralt och populärt läge på Gökvägen. Genomgående ljusa färgval på väggar och golv, fönster åt två väderstreck gör att ljuset kommer in på ett fint sätt. I det härliga köket har man förädlat äldre detaljer som höjer både mys- och charmfaktorn.

Vardagsrummet är rymligt och även här kommer ljuset in genom fönster i västerläge. Plats finns för både middag med vännerna och avkoppling i soffan när kvällen kommer. Utgång mot balkong i utmärkt solläge där man kan avnjuta en god bok i kvällssolen. Sovrummet kan inrymma en dubbelsäng och har fönster mot Gökvägen. Kaklat duschrum med WC med bra centrerat läge i lägenheten. I hallen finns garderober och öppnar upp sig mot kök och vardagsrum. Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett mindre källarförråd.

Från lägenheten har du lika kort promenadavstånd till Norrtäljes mysiga stadskärna med dess utbud av handel, restauranger och nöjen som till stadens nya stadsdel i hamnen med sina mysiga promenadstråk.

Detta är en perfekt första lägenhet för de som ska flytta hemifrån, flytta ihop, för den som söker en central pendlarlägenhet eller för alla som söker en charmig och central lägenhet med effektiva kvadratmetrar!

Du är varmt välkommen på visning!


Boarea
46 kvm
Avgift
3 020 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-19

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Gökvägen såldes av oss 2023-11-19. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Gökvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad