Gråbergsgatan 13

Gråbergsgatan 13

Slutpris

5 300 000 kr


Norrtälje

Gråbergsgatan 13


Slutpris
5 300 000 kr

Norrtälje

Villa med pool och strålande havsutsikt!

I ett av Norrtäljes bästa lägen med underbar utsikt över inloppet till Norrtälje hamn ligger denna gedigna villa om 138 kvm med stora lokaler i källarplanet om 170 kvm på en fin, solig trädgårdstomt om 835 kvm med en 8x4 m pool och poolhus.

Från de flesta av husets 5 rum har man en vacker vy över Norrtäljeviken, Björnö gård, Havspiren och gästhamnen i perfekt soligt söderläge. Huset har genomgående för tiden påkostade detaljer såsom detaljer i kopparplåt, marmor, fina smidesdetaljer och granitmurar. På entreplan finner vi ett kök med matplats framför fönster i söder med strålande havsutsikt. Vardagsrum med murad spis, burspråk med havsutsikt och utgång till uteplats genom glasade dubbeldörrar. Här finns även ett badrum med direktaccess till poolen och två sovrum varav ett har havsutsikt. På övre plan finns ytterligare ett stort sovrum med glasade dubbeldörrar till en balkong med strålande utsikt, toalett och ett stort allrum med takkupa med en fantastisk vy. Källarplanet om ca 170 kvm disponeras med hall, tvättstuga, relaxrum, bastu, pannrum och förråd samt två stora garage om ca 30 respektive 75 kvm med plats för 4-5 bilar. Till det större garaget kommer man invändigt från det mindre garaget.

Tomten har en uppfart omgiven av granitmurar med plats för minst två bilar. Fina stensättningar, trappor och gångar till både huset, uteplatsen och det inbjudande poolområdet på baksidan. Runt den gjutna poolen om 8x4 m med djupdel finns ett nyanlagt altandäck om ca 50 kvm i soligt och insynsskyddat läge med framdraget vatten för ett framtida utekök eller kanske en utedusch. Poolhus om ca 15 kvm med stora glaspartier, vacker utsikt, indragen el och i direkt anslutning till poolen. Här finns även en plan gräsyta för lek och spel, med 3 äppelträd, päronträd, vinranka, syrener, rosor, rhododendron m.m.

Huset ligger i mycket attraktivt läge högst upp i Gransäter gränsande mot allmänningen på Gransätersberget med ett helt insynsskyddat läge kring poolen och den fina baksidan. Härifrån når man enkelt den nyinvigda strandpromenaden som går längs vattnet via Norrtälje hamn upp i stan. Närhet till flera förskolor, låg och mellanstadieskola i Grind, högstadieskola, samt Gymnasium, allt inom promenadavstånd.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
138/170 kvm
Driftkostnad
44 896 kr/år
Tomtarea
835 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-06-22

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Gråbergsgatan såldes av oss 2020-06-22. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Gråbergsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.