Kåsta byväg 73

Kåsta byväg 73


Roslags-Bro, Kåsta— Norrtälje

Kåsta byväg 73Roslags-Bro, Kåsta— Norrtälje

Fritidshus på en insynsskyddad naturtomt

I vacker Roslagsidyll ligger detta sommarnöje med lugnt läge som gränsar mot allmänningen på baksidan.
Huset är på ca 79kvm och har 3 sovrum, hall, stort vardagsrum med öppen planlösning mot kök och matplats samt duschrum med mulltoa. Värmande braskamin i vardagsrummet samt två uteplatser.
På tomten finns stor gäststuga samt flera förrådsbyggnader. Fastigheten är kopplat till områdets åretrunt vatten och tidigare ägare bodde permanent i huset.

Trivsam och kuperad naturtomt om 2340 kvm med skogen som granne. Det är ca 750 m ner till den mysiga badplatsen i Bottenfjärden där man kan gå med i bastuklubben som ligger intill badplatsen.
Vacker och rogivande miljö med naturskön utsikt mot ängarna. Levande landsbygd med hästhagar och den kravmärkta gården Billinge där man kan handla mjölk direkt från gården (billingegard.se). Något för dig som söker lugn och ro. Gott om bär och svamp i skogarna.

Ca 9,5 km till Roslagens golfklubb www.rolagensgk.com. SL-buss ca 4 km från tomten (652). Till Norrtälje är det ca 16 km.

Fastigheten kommer säljas med inventarier och endast några personliga ägodelar kommer att tas bort.


Boarea/biarea
79/10 kvm
Driftkostnad
20 350 kr/år
Tomtarea
2 340 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-05-02

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Kåsta byväg såldes av oss 2023-05-02. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Kåsta byväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad