Mellangårdsvägen 20 / Baltora / Norrtälje

Baltora - fräscht fritidsboende med kommunalt vatten o avlopp

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
49 kvm
Driftkostnad
28 849 kr/år
Totalareal
2 236 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-08-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Mellangårdsvägen såldes av oss 2019-08-30. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Mellangårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Baltora är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Härligt fritidsboende med västläge i lugnt område. Stort altandäck som knyter ihop huvudhuset med gästhuset(nytt från 2015). Här finns ytterligare ett fritidshus. Fräscht boningshus i ljusa färger som renoverades med bl a nytt badrum och kök 2017. Trevlig tomt med gräsmattor och berg i dagen som kombinerats med naturtomt. Fastigheten har kommunalt vatten och avlopp.

Ett fräscht och trevlig boende med stora altandäck i västerläge.

Bad och Båtplats vid havet 10-15 min promenad. Vill man bara ta ett dopp så finns en skogssjö endast 500 m från fastigheten. Här finns också möjlighet till fiske. Besök gärna Baltoras hemsida www.baltora.se/

Till buss ca 1,5 km och till Norrtälje 10 min med bil och Stockholm når du strax under timmen. Livsmedelsaffär och Pizzeria i Vreta ca 4 km och bygghandel i Spillersboda ca 5 km.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.