Rådmaringen 94

Rådmaringen 94

Slutpris

2 500 000 kr


Rådmanby— Norrtälje

Rådmaringen 94


Slutpris
2 500 000 kr

Rådmanby— Norrtälje

Rådmaringen - fritidshus för åretruntbruk

Stort fritidshus på 97 kvm med öppen planlösning, tre sovrum med närhet till havet. Fastigheten är del i egen VA-samfällighet med kommunal standard för området. Stort altandäck i väster med sol hela dagen eller frukostsol på uteplatsen i sydost.

Stort gästhus om 45 kvm med två sovrum samt förråd och utedass. Tomten är öppen och plan med mycket sol hela dagen och lämpar sig väl för spel och lek. Här finns både bärbuskar och perenner. På fastigheten finns även ett garage med vidbyggt vedförråd.

Nere vid vattnet ca 400 m, finns en båtbrygga som delas med granne. Här har man vacker solnedgång och underbara grillkvällar. Vid vatten finns även en barnvänlig sandstrand och badflotte.

En vacker och ljus fastighet som har det mesta och ger många möjligheter i en lugn miljö och närhet till havet.

Rådmaringen är populärt och välordnat område med natursköna omgivningar och fina promenadstråk. Busslinje mot Norrtälje ca 1,5 km och ca 20 min till Norrtälje stadskärna. Härifrån är det nära till både Södersvik och Gräddö. I Södersvik finns ett bageri och i Gräddö finns en välsorterad ICA-butik, pizzeria och café. Från fastigheten tar du dig enkelt och snabbt ut i vår fantastiska skärgård, där du upptäcker många fina öar för lata dagar i solen. Du har trevliga utflyktsmål och sjökrogar på Lidö, Fejan och Arholma inom 45 min båtresa.


Boarea
45 kvm
Driftkostnad
19 350 kr/år
Tomtarea
2 381 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-11

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Rådmaringen såldes av oss 2019-08-11. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Rådmaringen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.