Rådmaringen 94 / Rådmanby / Norrtälje

Rådmaringen - fritidshus för åretruntbruk

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
45 kvm
Driftkostnad
19 350 kr/år
Totalareal
2 381 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Rådmaringen såldes av oss 2019-08-11. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Rådmaringen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rådmanby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stort fritidshus på 97 kvm med öppen planlösning, tre sovrum med närhet till havet. Fastigheten är del i egen VA-samfällighet med kommunal standard för området. Stort altandäck i väster med sol hela dagen eller frukostsol på uteplatsen i sydost.

Stort gästhus om 45 kvm med två sovrum samt förråd och utedass. Tomten är öppen och plan med mycket sol hela dagen och lämpar sig väl för spel och lek. Här finns både bärbuskar och perenner. På fastigheten finns även ett garage med vidbyggt vedförråd.

Nere vid vattnet ca 400 m, finns en båtbrygga som delas med granne. Här har man vacker solnedgång och underbara grillkvällar. Vid vatten finns även en barnvänlig sandstrand och badflotte.

En vacker och ljus fastighet som har det mesta och ger många möjligheter i en lugn miljö och närhet till havet.

Rådmaringen är populärt och välordnat område med natursköna omgivningar och fina promenadstråk. Busslinje mot Norrtälje ca 1,5 km och ca 20 min till Norrtälje stadskärna. Härifrån är det nära till både Södersvik och Gräddö. I Södersvik finns ett bageri och i Gräddö finns en välsorterad ICA-butik, pizzeria och café. Från fastigheten tar du dig enkelt och snabbt ut i vår fantastiska skärgård, där du upptäcker många fina öar för lata dagar i solen. Du har trevliga utflyktsmål och sjökrogar på Lidö, Fejan och Arholma inom 45 min båtresa.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.