Södra Rådavägen 118

Södra Rådavägen 118

Slutpris

1 610 000 kr


Södra Råda— Norrtälje

Södra Rådavägen 118


Slutpris
1 610 000 kr

Södra Råda— Norrtälje

Vinterbonat fritidshus med sjönära läge

På en plan och solig trädgårdstomt om 2099 kvm ligger detta fina vinterbonade fritidshus om 58 kvm med två sovrum, altan i söder, baskamin i sjönära läge.

Huset har en välkomnade hall med förstukvist, två bra sovrum, kök med matplats, badrum med dusch, handfat och Cinderella toalett. Ljust vardagsrum med braskamin och stora fönster samt utgång till altanen i söder/väster delvis under tak. På tomten finns även en inredd gäststuga om ca 10 kvm samt en redskapsbod med förråd.

Den härliga trädgårdstomten har äppelträd, körsbärsträd, plommonträd, krusbär, vinbär, hallon och plana gräsytor för lek och spel. Flera perennrabatter samt trädgårdsland med kryddväxter och god odlingsjord. På baksidan av huset vetter tomten mot ett naturreservat.

Huset ligger nära Rådasjön där det finns badbrygga samt sandstrand. Det finns även en mindre badplats där hundar är välkomna. I området finns också fina cykelvägar samt en stor gemensam äng med lekplats där t.ex. det gemensamma midsommarfirandet äger rum. Ca 2 km till Norra Råda med SL-buss 645 mot Norrtälje. Ca 4, 5 km till Ramviken (havet) med möjlighet till bad och båtplats. 10 km till sommarstaden Älmsta med välsorterad ICA supermarket, restauranger, affärer, vårdcentral, apotek m.m.

Välkommen till lugnet i Södra Råda


Boarea
58 kvm
Driftkostnad
15 315 kr/år
Tomtarea
2 099 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-06-15

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Södra Rådavägen såldes av oss 2022-06-15. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Södra Rådavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.