Linnéa Hammarqvist - mäklare i Norrtälje

4,7 av 5 i betyg på HittaMäklare (13 omdömen)

Hej! Jag är en positiv, målinriktad och energifylld rospigg som är uppvuxen i Roslagens norra del, närmare bestämt Älmsta. Där började min karriär som ung och det är hit till Roslagen jag återvänder efter några kunskapsberikande år nere i Halmstad.

Roslagens norra del i fokus

Eran bostadsaffär är en av de viktigaste affärerna ni kommer att göra under ert liv och för att den ska bli så lyckad som möjligt krävs det en genomtänkt plan och en mäklare som har koll på området där du bor. Därför jobbar jag på min hemmaplan - Väddö, Älmsta, Söderbykarl, Edsbro, Malsta/Sundsta samt Smara med omnejd som är mitt fokus- och säljområde!

Mäklare Linnéa

Jag vill möta både köpare och säljare med inställningen om att ni ska vara nöjda med mig - så att ni rekommenderar mig vidare. Att anpassa bostadsaffären efter era önskemål, vara flexibel samt ge vägledning är det jag brinner för och att vi på Mäklarhuset Norrtälje har sålt flest villor och fritidshus för 7:e året i rad gör mig lite extra glad!

Lyhörd och flexibel, vill komma i mål med nöjda och glada kunder

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Nöjda kunder
4,7 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Norrtälje

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.