Linnéa Hammarqvist - mäklare i Norrtälje

5 av 5 i betyg på HittaMäklare (2 omdömen)

Efter 4 år av studier inom fastigheter och ekonomi är jag äntligen klar som registrerad fastighetsmäklare och det ska bli en ära att få hjälpa dig igenom din bostadsaffär. Jag är hängiven och målinriktad i varje uppdrag jag tar mig an och tycker om att komma i mål med goda resultat, där alla parter är nöjda.

Fina Roslagen

Själv är jag uppvuxen i vårt fina Roslagens norra del, närmare bestämt Älmsta. Där började min karriär som barn och det är hit jag återvänder efter några kunskapsberikande år nere i Halmstad. Känslan att kunna erbjuda dig som kund god lokalkännedom gör att jag kan sälja in hela området för köparen likaså din fastighet.

Är alltid hängiven till bostadsaffären och vill komma i mål med nöjda kunder

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Linnéa Hammarqvist Fastighetsmäklare
Linnéa Hammarqvist

Fastighetsmäklare / Nyproduktionssäljare

Kontor: Norrtälje
Nöjda kunder
5 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Norrtälje