Spartagatan 3

Spartagatan 3


Kvisthamra— Norrtälje

Spartagatan 3



Kvisthamra— Norrtälje

2010 uppfördes denna stilfulla rymliga villa med omsorgsfullt genomtänkta, exklusiva, åldersbeständiga materialval. Den väl tilltagna bostadsytan om 192 kvadratmeter i kombination med den höga takhöjden på drygt 5 meter skapar en bostadsmiljö med fantastisk karaktär rymd och atmosfär!
De generösa öppna sällskapsutrymmena med kök vardagsrum och allrum kretsar kring huset hjärta, den nära 5 ton tunga finska massugnen. En stor vacker eldstad som sprider värme och harmoni för både kropp och själ! Stora fönsterpartier mot söder, där den insynsskyddade tomten finns, ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en fin kontakt med utsidan. Köket är praktiskt och lättarbetat med rejäla arbetsytor samt gott om förvaring. Vid den stora köksön finns gott om plats för både matlagning och måltider.

Det enhetliga, exklusiva, gedigna och tidlösa fiskbensmönstrade parkettgolvet av ekstavar binder samman bostadens fina sällskapsutrymmen med entréplanets fyra väl tilltagna sovrum. I varje sovrum finns utrymme för klädförvaring i varierande storlek. Det tidlöst smakfullt inredda stora helkaklade badrummet erbjuder badkar, duschplats, dubbelkommod, wc och linneförvaring. Dimbara spotlights i taket i kombination med några levande ljus och ett hett avkopplande bad gör det enkelt att koppla av och njuta av livet en isande kall vinterkväll eller stormig höstdag!
Det finns även ett rymligt helkaklat duschrum samt en effektiv tvättstuga med två tvättmaskiner och en torktumlare från MIELE. Tvättstugan inrymmer både garderober och skåpinredning.

Den svarta snygga spiraltrappan leder upp till loftet med ytterligare ett allrum samt ett avskilt, rymligt sovrum. Husets femte sovrum.
En luftvärmepump med två invändiga enheter ger ytterligare ett alternativ till värme men framför allt så finns möjligheten till en sval välbehaglig miljö inomhus under de varmaste sommarmånaderna!

Den insynsskyddade baksidan med altandäck, stenbelagda ytor och gräsmatta noggrant genomtänkt fördelat i olika rum och miljöer skapta avkoppling, rekreation och umgänge för vardag och fest! Den första Altandelen om cirka 20 kvadratmeter i anslutning till utgången från huset är takbeklädd och utrustad med spotlights och infravärme. Här finns gott om utrymme för matbord med plats för både släkt och vänner. Denna del är även förberedd för inglasning med isolerat golv. Altanen sträcker sig sedan vidare på tomten i vinkel runt huset. Här finns en uppvärmd pool 3x6 meter med pooltak. Med ett ogenerat läge ligger det exklusiva självrengörande SPA-badet från Hydropool med plats för upp till sju personer och som erbjuder avslappnande massage i 40-gradigt varmt skönt vatten året runt! Altanen erbjuder även gott om plats för såväl solstolar som hängmatta. I den snygga uteduschen är det enkelt att svalka av sig de varma heta sommardagarna.

Den frodiga Gräsmattan på baksidan är plan och ger plats för studsmattan samt inbjuder till lek och spel. Mot väster ramas in av insynskyddande häckar och staket. Utmed den västra tomtgränsen finns den 15 kvadratmeter stora, fina och isolerade gäststugan. Här finns även en förrådsbyggnad med en isolerad förrådsdel med extra kyl/frys samt en oisolerad förrådsdel.

Under 2021 så installerades en optimerad solcellsanläggning på taket och en laddningsstation för elbilar som är integrerad med solcellsanläggningen. En modern, framtidssäkrad installation för som ger goda möjligheter till ett exklusivt boende med guldkant som ändå är kostnadseffektivt!

Åldersbeständiga materialval utvändigt som exklusiva falsade tak i zinkplåt på samtliga byggnader. Bostadshuset har träpanel av sibirisk lärk och aluminiumfönster som ger ett lättskött, underhållsfritt boende. Huset värms upp genom fjärrvärme som idag är ett bekymmerslöst och prisvärt värmesystem.
Välkommentill en modern stilfull fastighet med generösa sällskapsutrymmen både in och utvändigt samt ett suveränt, lugnt läge i ett av Norrtäljes mest populära områden, Kvisthamra!


Boarea/biarea
192/10 kvm
Driftkostnad
64 787 kr/år
Tomtarea
858 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2022-10-11

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Spartagatan såldes av oss 2022-10-11. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Spartagatan.

Boka värdering

Tommy Beijer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.