Stora Björknäsvägen 158

Stora Björknäsvägen 158

Slutpris

8 000 000 kr


Frötuna - Björknäs— Norrtälje

Stora Björknäsvägen 158


Slutpris
8 000 000 kr

Frötuna - Björknäs— Norrtälje

Frötuna/Björknäs - sjöställe med många möjligheter

Med härligt läge vid Björknäsfjärden ligger detta stora Sjöställe med många möjligheter. Boningshus med många rum (bl a 6 sovrum) om 185 kvm samt källare 70 kvm.

Rummen är stora och kök med matrum och vardagsrum i öppen planlösning med utsikt mot vattnet. I övrigt finns duschrum, separat toalett, tvättstuga samt källare som har garage och stort allrum. Med ingång från allrummet i källaren finns en stor torpargrund där möjlighet finns för förvaring.

Tomten består till större delen av gräsmattor kombinerat med perenner och en del träd till en vacker helhet. Mot väster utanför tomten är det öppet med ängar vilket ger mycket bra eftermiddags- och kvällssol. Två härliga altandäck ett mot söder med utsikt mot vatten och ett mot väster vilket tillsammans ger sol hela dagen. På fastigheten finns också en sjöbod och flera förråd. Tomten sluttar mot sydost ner mot vattnet och här har man gräset ända fram till vattenbrynet. Här finns också bryggfundamentet och möjlighet att färdigställa en ny brygga utifrån den gamla bryggans fundament. Från den egna bryggan har man möjlighet att ta sig ut via Hattsundet till Norrtäljeviken och ut i den fantastiska skärgården.

En fastighet med många möjligheter och ett mycket bra läge.

Härligt lugnt område med promenad stråk. Om man inte vill bada vid sin egna strand finns en fin sandstrand 200 m. Till Vreta handel med livsmedelsbutik och Pizzeria är det ca 4 km. Här är också bussen till Norrtälje. Norrtälje nås på 15 min med bil och Stockholm strax under timmen.


Boarea/biarea
145/80 kvm
Driftkostnad
29 166 kr/år
Tomtarea
3 070 kvm
Rum
9 rum (6 sovrum)
Såld
2022-10-04

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Stora Björknäsvägen såldes av oss 2022-10-04. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Stora Björknäsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.