Trädgårdsgatan 3B

Trädgårdsgatan 3B

Slutpris

1 385 000 kr


Centrala Norrtälje— Norrtälje

Trädgårdsgatan 3B


Slutpris
1 385 000 kr

Centrala Norrtälje— Norrtälje

Lyxig, modern och stilren lägenhet på mycket bra läge!

Lyxig, modern och stilren är ord som bäst beskriver den här fantastiska lägenheten med 35 optimalt planerade kvadratmeter. Här får du en lägenhet med bra yta för både matgrupp och soffmöbel, separat alkov för säng . Stor härlig balkong mot innergården och med bra solläge. Lägenheten är som ny då den bara använts som övernattningslägenhet. Bästa läget med närhet till det mesta. Härifrån kan du gå ner till centrum, där du hittar både butiker och ett bra utbud av restauranger, fik och gym. Mycket bra pendlarmöjligheter till bland annat Stockholm. Vackra naturomgivningar med bra promenadstråk. Badplats finns i sjön Lommaren. Varmt välkommen på visning!


Boarea
35 kvm
Avgift
2 777 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-04-03

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Trädgårdsgatan såldes av oss 2020-04-03. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Trädgårdsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.