Finsta stationsväg 14

Finsta stationsväg 14


Finsta— Norrtälje

Finsta stationsväg 14Finsta— Norrtälje

Finsta - trevligt hus i en härlig miljö

Trevlig fastighet i bra område på plan tomt. Hus i ett plan med källare. Huset har 3 sovrum, vardagsrum, kök, badrum samt förråd och tvättstuga. Stor härlig altan under tak. På fastigheten finns också en carport/ enklare garage för parkering och förvaring.

Tomten är plan med gräsmattor och ligger centralt i Finsta men i härlig miljö med utsikt över ängar där bl a Finstaån rinner förbi utanför tomten. Bra boende i en fin miljö.

I området finns en pizzeria med rättigheter och kiosk och förskola och skola upp till årskurs 6. Buss flera gånger dagligen ca 5 min. Med bil är avståndet till Stockholm ca 45 min, till Norrtälje ca 10 min och till pendlarparkering vid E18 ca 5 min.


Boarea/biarea
80/75 kvm
Driftkostnad
37 078 kr/år
Tomtarea
1 512 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2024-03-04

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Finsta stationsväg såldes av oss 2024-03-04. Se alla våra försäljningar i Finsta samt även på Finsta stationsväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.