Rösjövägen 3 A-C

Rösjövägen 3 A-C

Slutpris

5 000 000 kr


Rö— Norrtälje

Rösjövägen 3 A-C


Slutpris
5 000 000 kr

Rö— Norrtälje

Stilfullt och spatiös villa i lantligt och idyllisk miljö!

Med en stor portion stilfullhet så välkomnar jag Er varmt till ståtliga Rösjövgäen 3A, med huset som har rum för alla i familjen och mer där till! Naturskönt och lantligt läge med bekväma pendlingsavstånd till Norrtälje, Stockholm och Uppsala!

Spatiös villa om generösa och väldisponerade 150 +250m² med möjlighet att separera delar av huset för genrationsboende, gästlägenhet och uthyrningslägenhet.
På entréplan möts du av 3 gedigna och stilfulla sovrum , sobert helkaklat badrum, stort och fullutrustat kök i modern tappning, matplats upp till 10 personer. Vidare ner till souterrängplanet möts du av ett stort vardagsrum med fint fönsterparti med trevligt ljusinsläpp samt utgång till altanen och ingång till rymlig klädkammare/kontor. En trappa ned erbjuder källarplanet gillestuga med mysfaktorn eldstad, vidare om det så önskas kan man nyttja denna del av huset som gästlägenhet eller generationsboende. Här möts du av nybyggt badrum i moderna och smakfulla färger, ljust och fullutrustat kök, stort allrum som går att nyttja som sovrum och vardagsrum. Den andra delen av huset som idag nyttjas som en uthyrningsdel går att öppna upp och huset går att nyttjas som en enhet. Här erbjuds 2 sovrum, ett luftigt vardagsrum, smakfullt inrett helkaklat badrum med egen tväthörna.

Stor altan i med trädäck, idag finns det en spaljé som delar altanen i två och kan nyttjas av både uthyrningsdelen och huvuddelen. Med enkla medel kan man ta ned spaljén och få till rejäl altan. Fin utsikt över grönska, äng och en glimt av sjön! Här finns det plats för både soffgrupp och grillen, två utgångar från huset. Altanen är placerad i sydväst läge med sol från lunch till kväll. Inglasad uteplats vid entrén i nordöst läge där man kan avnjuta morgonkaffet i lugn och ro.

Vattenburetsystem via bergvärme, golvvärme finner ni hall, köket(huvuddel) och gillestuga. Fiber indraget (öppet). Parkeringsplats för 6-7 bilar på uppfarten och vid entrén. Avloppet delas med grannfastigheter via servitut och är belägen på grannfastigheten.

Perfekt första hus att förvärva när familjen ska böra eller håller på att växa, med uthyrningslägenheter så finns det goda möjligheter att huset kan försörja sig självt samt att det finns rum för alla!

Goda pendlingsmöjligheter till Norrtälje, Stockholm och Uppsala. Resa till Norrtälje tar ca 15 minuter, till Stockholm tar det 50 minuter och Uppsala lika så.

Närmsta tätort är Rimbo som nås på 15 minuter bilfärd. Bra utbud av allmän service som livsmedelsbutiker, skolor och kommunikationer. Rikligt föreningsliv inom flertalet idrotter. Sparren Golfklubb ligger på 10 minuters avstånd med vacker och trevlig golfbana!

Planritning inkommer nästa vecka - se original ritningar under bygglovshandlingar ( se dokument och filer).


Tillträde enligt överenskommelse. Hjärtligt välkomna på visning!


Boarea/biarea
150/250 kvm
Driftkostnad
42 500 kr/år
Tomtarea
2 049 kvm
Rum
10 rum (5 sovrum)
Såld
2022-12-02

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Rösjövägen såldes av oss 2022-12-02. Se alla våra försäljningar i samt även på Rösjövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.