Åkervägen 14 / Rosersberg / Sigtuna

Slutpris
4 299 000 kr
Boarea
155 kvm
Driftkostnad
40 689 kr/år
Tomtarea
1 086 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2020-04-08
Bostaden är såld!

Denna villa på åkervägen såldes av oss 2020-04-08. Se alla våra försäljningar i Rosersberg samt även på åkervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rosersberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Åkervägen 14, ett välplanerat hus i populära Rosersberg med närhet till både skola och station!

I huset finns fem rymliga sovrum varav ett av dem har egen ingång (perfekt för tonåringen)!

Huset är beläget på skafttomt vilket ger ett avskilt läge och har ett trevligt uterum med eftermiddags-/kvällssol.

På entréplanet finns ett stort kök och vardagsrum, två sovrum, hall, tvättstuga och ett stort duschrum. Köket renoverades år 2007 och duschrummet renoverades år 2016. Från köket nås den trädäckade uteplatsen och från vardagsrummet nås det stora mysiga uterummet! Både uteplats och uterum vetter mot sydväst med härlig eftermiddags- och kvällssol.

På det övre planet finns ett allrum med fönster mot väster, tre rymliga sovrum samt ett badrum med bubbelbadkar. Ett av sovrummen har en egen stor walk-in-closet.

Pendeltågsstationen ligger ett stenkast bort och det är även promenadavstånd till närlivs och skolor.

Välkommen på visning som planeras till den 29 mars!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Rosersberg

Villastaden med lugn och ro!

Området

Rosersberg är en idyllisk villastad belägen mellan Märsta och Upplands Väsby. I Rosersberg finns blandat bebyggelse av mestadels äldre villor, radhus, bostadsrätter och hyresrätter. Här bor man nära naturen. Strax utanför tätorten finns Rosersbergs slott, Räddningsskolan i Rosersberg och ett stort industriområde med bland annat logistikcenter, kombiterminal, postterminal och ett flertal trevliga matställen.

Fritid och närservice

Cykelavstånd till badplatsen vid Fysingen, Rosersbergsbadet vid Mälaren och Rosersberg slott. Fin idrottsanläggning med sporthall och utomhusplan. Intill villastaden finns ett trevligt elljusspår och för golfintresserade ligger Arlandastads Golfklubb mycket nära. På Golfklubben finns även en mycket populär franskinspirerad restaurang. Mitt i Rosersberg ligger ett litet centrum med livsmedelsbutik, kiosk, café och pizzeria. För mer information om kommunen vänligen besök www.sigtuna.se eller www.destinationsigtuna.se

Kommunikationer

Från Rosersberg går det pendeltåg till Stockholm och Märsta. Och från Märsta går det SJ tåg till Uppsala. Intill Rosersbergs station finns busshållsplats där det går bussar till Arlanda och Märsta industriområde samt Rosersbergs industriområde.

Förskolor och skolor

I Rosersberg finns skola (årskurs F-6) och ett flertal förskolor att välja mellan. Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.