Drottning Kristinas väg 26

Drottning Kristinas väg 26

Slutpris

7 050 000 kr


Harberget— Sigtuna

Drottning Kristinas väg 26


Slutpris
7 050 000 kr

Harberget— Sigtuna

Sjöutsikt och pool

Mycket fin villa med sjöutsikt och stort trädäck med pool. Stora sociala ytor med sjövy, braskamin, inglasat uterum och rymligt modernt kök med öppen planlösning.

På entréplan möts du av entrédörr med höga fönster, elektroniskt dörrlås och en ljus rymlig hall som ansluter till samtliga rum på entréplan och trappen till nedre plan. Till vänster finns en gästtoalett, ett bad-/duschrum (båda med klinker och golvvärme) samt två sovrum. Ett av sovrummen är idag inrett som walk-in-closet med kontorsdel. Rakt fram från hallen finns ett rymligt vardagsrum med sjöutsikt, mysig braskamin och utgång till inglasat uterum, balkong med elstyrda markiser och trädäck med uppvärmd pool. Vardagsrummet har en stor öppning mot ett modernt kök med öppen planlösning mot matplats, vita luckor med rostfria handtag och vitvaror, side-by-side med is/vatten, arbetsbänkar av svart sten och frihängande fläkt över extra bred spishäll - ett härligt kök byggt för trevlig samvaro.

På nedre plan finns ett mycket stort förrådsutrymme, två sovrum, sällskapsrum med avdelad studio/kontor, ett rymligt klädvårdsutrymme samt duschrum med bastu. Från gaveln finns en praktisk utgång till parkering för två bilar samt garage med förråd.

Barnvänlig tomt med gräsmatteyta och äppelträd. Mycket bra läge som ett av de sista husen på väg utan genomfartstrafik. Nära till gång-/cykelväg, natur och Mälaren med Garnsviken.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
134/97 kvm
Driftkostnad
63 300 kr/år
Tomtarea
849 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2020-06-02

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Drottning Kristinas Väg såldes av oss 2020-06-02. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Drottning Kristinas Väg.

Boka värdering

Patrik Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Lina Gustavsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.