Drottning Kristinas väg 26 / Harberget / Sigtuna

Sjöutsikt och pool

Slutpris
7 050 000 kr
Boarea/biarea
134/97 kvm
Driftkostnad
63 300 kr/år
Tomtarea
849 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2020-06-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Drottning Kristinas Väg såldes av oss 2020-06-02. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Drottning Kristinas Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Harberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket fin villa med sjöutsikt och stort trädäck med pool. Stora sociala ytor med sjövy, braskamin, inglasat uterum och rymligt modernt kök med öppen planlösning.

På entréplan möts du av entrédörr med höga fönster, elektroniskt dörrlås och en ljus rymlig hall som ansluter till samtliga rum på entréplan och trappen till nedre plan. Till vänster finns en gästtoalett, ett bad-/duschrum (båda med klinker och golvvärme) samt två sovrum. Ett av sovrummen är idag inrett som walk-in-closet med kontorsdel. Rakt fram från hallen finns ett rymligt vardagsrum med sjöutsikt, mysig braskamin och utgång till inglasat uterum, balkong med elstyrda markiser och trädäck med uppvärmd pool. Vardagsrummet har en stor öppning mot ett modernt kök med öppen planlösning mot matplats, vita luckor med rostfria handtag och vitvaror, side-by-side med is/vatten, arbetsbänkar av svart sten och frihängande fläkt över extra bred spishäll - ett härligt kök byggt för trevlig samvaro.

På nedre plan finns ett mycket stort förrådsutrymme, två sovrum, sällskapsrum med avdelad studio/kontor, ett rymligt klädvårdsutrymme samt duschrum med bastu. Från gaveln finns en praktisk utgång till parkering för två bilar samt garage med förråd.

Barnvänlig tomt med gräsmatteyta och äppelträd. Mycket bra läge som ett av de sista husen på väg utan genomfartstrafik. Nära till gång-/cykelväg, natur och Mälaren med Garnsviken.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Harberget

Trevligt område med högt och centralt läge med vy över Staden och Mälaren.

Området

Harberget har en blandad bebyggelse med villor, radhus och flerbostadshus intill fint skogsparti.

Fritid och närservice

I Sigtuna Stad, finns Stora Gatan som är en idyll i sig själv, med ett gott utbud av butiker, caféer, restauranger och all annan service. I Sigtuna Stad ligger träningsanläggningarna WE och SATS och lite längre bort Sigtuna Fritidscenter som har simhall och innebandyhall. För den som vill promenera eller motionera utomhus finns den 5 km lång Strandpromenaden. På gångavstånd ligger Mälaren för bad och båt på sommaren och skridskoåkning samt skidåkning på vinterhalvåret. Vid Blackan, nedanför Harberget finns ett naturbad vid Mälaren.

Kommunikationer

Goda busskommunikationer från Sigtuna Busstation som går till Märsta Station, Arlanda och Uppsala. Vid Märsta Station kan man åka vidare med pendeltåg till Stockholm eller SJ:s tåg till Stockholm och Uppsala.

Förskolor och skolor

I närområdet finns flera förskolor och skolor. Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.