Mossgatan 5

Mossgatan 5

Slutpris

4 800 000 kr


Sigtuna - Hällsbo— Sigtuna

Mossgatan 5


Slutpris
4 800 000 kr

Sigtuna - Hällsbo— Sigtuna

Mycket fint kedjehus i omtyckta Hällsbo!

Välkommen till ett fint renoverat kedjehus med uterum!

Trevlig ljus hall med klinker och gott om plats för att hänga av sig ytterkläder. I anslutning till entrén finns en toalett samt en trapp med takfönster upp till övre plan. I köket har en vägg tagits bort för att få ett stort och härligt rum med gott om plats för både matgrupp och köksö. Det rymliga vardagsrummet har en effektiv kakelugn, flera fönster för fint ljusinsläpp och utgång till det inglasade uterummet på framsidan. Samtliga sällskapsytor har ett vitlaserat Pergo-golv och smakfulla färger på väggarna. På entréplan finns även en groventré med tvättutrymme samt ett förråd/klädkammare.

På övre plan finns tre stycken sovrum - rummen har vitlaserade golv och ommålade väggar. På detta plan finns ett renoverat helkaklat duschrum med badkar.

Samtliga stora renoveringar är gjorda; Takbyte på både hus och garage, panelbyte och ommålning samt nya fönster. Garage med med ett intilliggande gästrum och på uppfarten finns plats för ytterligare två bilar. Fiber är indraget.

Lättskött plan tomt med trälagda altaner, plan gräsmatta, trädgårdsförråd samt ett inglasat uterum.

Hällsbo är ett mycket trevligt och barnvänligt område med gångavstånd till förskola, skola och busshållplats. Närhet till natur med skid-/motionsspår, lekplats, skidbacke samt Prästängarnas fina idrottsanläggning. Sigtuna Stadsängar med Engelska skolan, förskola, matbutik, apotek, gym m.m nås via en trevlig gång- och cykelväg genom skogen.

Välkommen att boka in dig på visning!


Boarea/biarea
116/10 kvm
Driftkostnad
47 035 kr/år
Tomtarea
406 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-12-06

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Mossgatan såldes av oss 2022-12-06. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Mossgatan.

Boka värdering

Lina Gustavsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.