Olov Hartmans Väg 37

Olov Hartmans Väg 37

Slutpris

3 700 000 kr


Sigtuna - Hälleberget— Sigtuna

Olov Hartmans Väg 37


Slutpris
3 700 000 kr

Sigtuna - Hälleberget— Sigtuna

Toppenfin 2:a med sjöutsikt högst upp i huset

Ljus och mycket välvårdad tvårumslägenhet, högst upp med sjöutsikt och stor balkong, delvis inglasad, med eftermiddags- och kvällssol. Möjlighet finns att installera braskamin.

Hall med garderob och tåligt klinker vid entrédörren. Sovrum till vänster med utgång till den inglasade delen av balkongen. Rakt fram finns ett rymligt allrum med öppen planlösning mot kök med matplats och utgång till balkong med sjövy och markis. Köket har ljusa släta luckor, vitt kakel över arbetsbänk av laminat, vitvaror med vit front, inbyggda ugnar på bekväm arbetshöjd och praktisk timerstyrning på bl a spis. På höger sida i lägenheten finns en klädkammare och ett helkaklat duschrum med golvvärme, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Utöver klädkammaren i lägenheten finns ett förråd utanför lägenhetens entrédörr och ett rymligt vindsförråd (drygt 10 kvadratmeter) som nås via hissen, som tillsammans ger mycket goda förvaringsmöjligheter.

Bostadsrättsföreningen är en +55-förening (minimiålder 55 år, dock ej senior-/äldreboende) och består av fyra flerbostadshus byggda år 2004. Självklart finns hiss i samtliga boningshus. Till föreningen hör även en gemensam byggnad, Pojkarnas Hus, som innehåller matsal, gemensamhetsutrymmen och bastu. Vidare finns två gästrum att hyra i föreningen och en gemensam tvättstuga. I området finns även gemensam uteplats, grill samt en boulebana. Carport eller parkeringsplats finns att hyra. Besök gärna föreningens mycket trevliga och informativa hemsida www.halleberget.com.

Gångavstånd till Sigtunas stadskärna via strandpromenaden alldeles nedanför huset.

Endast personliga visningar efter tidsbokning i nuläget!


Boarea
67 kvm
Avgift
4 707 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2023-01-20

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på Olov Hartmans Väg såldes av oss 2023-01-20. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Olov Hartmans Väg.

Boka värdering

Patrik Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.