Olov Hartmans Väg 58

Olov Hartmans Väg 58

Slutpris

4 750 000 kr


Aludden— Sigtuna

Olov Hartmans Väg 58


Slutpris
4 750 000 kr

Aludden— Sigtuna

Attraktiv gavellägenhet på markplan med två uteplatser!

Denna attraktiva lägenhet på 103 kvm i markplan totalrenoverades 2010, då en f.d förskola byggdes om till bostadslägenhet.
Ni välkomnas av en entré med stenlagd uteplats med markis samt trädäck under tak. Lägenheten har ett stort kök med matplats och utgång till stenlagd uteplats med kvällssol, vardagsrum med stora fönster, 3 sovrum och två badrum samt klädkammare. Från uteplats, vardagsrum och sovrum har man utsikt mot Sigtunafjärden!

Det finns en mycket trevlig gemensam uteplats på gården framför lägenheten. Bostadsrättsföreningen har festlokal, gästlägenhet, tvättstuga, bastu, gym, cykelförråd och brygga där medlemmarna har möjlighet att hyra sin egen båtplats i mån av plats. I föreningen finns ett stort antal garage och parkeringsplatser.

Bostadsrättsföreningen Aludden Strand är mycket välskött och stora åtgärder har gjorts som ommålning av alla byggnader, översyn av tak, installation av kostnadsbesparande bergvärmeanläggning, renovering av samlingslokal och tvättstuga med mera. Området har mycket vackra omgivningar med SSHL:s och Sigtunastiftelsens ståtliga byggnader i norr och Mälarstranden i söder.

Bekvämt promenadavstånd till Sigtunas stadskärna via den trevliga strandpromenaden efter Mälarstranden. I stadskärnan finns all tänkbar service som butiker, matvaruaffär, restauranger, apotek, optiker, vårdcentral, tandläkare mm. Närhet till skolor och busshållplats.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
103 kvm
Avgift
6 523 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2024-06-28

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på Olov Hartmans Väg såldes av oss 2024-06-28. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Olov Hartmans Väg.

Boka värdering

Lina Gustavsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.