Stora Brännbovägen 47F / Brännbo / Sigtuna

Unik 3,5:a med upp till 5 m takhöjd

Slutpris
2 750 000 kr
Boarea
74.6 kvm
Avgift
3 813 kr/mån
Rum
3,5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-02-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på stora brännbovägen såldes av oss 2020-02-27. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på stora brännbovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brännbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unik 3,5-rumslägenhet med en härlig rymd och takhöjd upp till 5 meter. Ljus och öppen planlösning, nytt kök, balkong med markis och ett helkaklat dusch-/badrum med golvvärme. Möjlighet finns att montera in braskamin.

Välskött förening med mycket god ekonomi, bestående av totalt 7 lägenheter i varierande storlekar. Parkeringsplats med elstolpe ingår i månadsavgiften. Mekanisk ventilation och uppvärmning med bergvärmepump. I föreningen finns tvättstuga, bastu och enskilda varmförråd, fristående snickarbod med trädgårdsförråd och gemensam uteplats.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.