Venngarn 672 / Sigtuna - Venngarn / Sigtuna

Modern villa i fint läge med uterum och garage!

Slutpris
5 650 000 kr
Boarea
134 kvm
Driftkostnad
43 060 kr/år
Tomtarea
663 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-10-11
Bostaden är såld!

Denna villa på venngarn såldes av oss 2019-10-11. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på venngarn

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Venngarn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Modern villa med mycket trevligt läge med härlig vy över öppet landskap.

Huset håller en hög standard med bland annat platsbyggt kök med egna snickerier, köksbänk i svart granit, kakel och klinkers i badrummen, vattenburen golvvärme på båda planen, stora fönster och nästan 2,6 meters takhöjd som ger ett underbart ljus och en härlig öppen känsla. Stort trädäck samt inglasat uterum (vinterträdgård) - klinkergolv med golvvärme (el) samt stora fönsterpartier med vy över ängarna.

På entréplan finns hall med tåligt klinkergolv och praktiskt klädförvaringsutrymme, ett stort vardagsrum med höga fönster i två väderstreck och braskamin samt ett modernt kök vita släta luckor, stora arbetsytor och utgång till träaltan. Mellan kök och vardagsrum finns en matplats med fönster från golv till tak samt ett helkaklat duschrum med toalett och tvättutrymme praktiskt placerat direkt vid entrén.
På övre plan finns tre sovrum varav ett med en rymlig klädkammare, ett rymligt allrum perfekt som kontor och TV-rum samt ett helkaklat duschrum.

Grusad garageuppfart framför garage och vidbyggt förråd.

Välskött plan trädgårdstomt med gräsmatta och häck av bok och hagtorn samt trästaket. Träaltan och uppvärmd bubbelpool i sydväst.

Nyproducerad villa med befrielse från fastighetsskatt 15 år efter värdeåret 2015 ger tillsammans med frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme på båda plan låga driftskostnader och en bra boendemiljö.

Venngarn är ett mysigt och barnvänligt område där det finns förskola, café, bageri, hunddagis, gym och kontorshotell. Här finns också slottsparken och fina strömområden samt ett intilliggande naturreservat. På bageriet kan du på söndagar äta en härlig frukostbuffé och på lördagar har de soppbuffé. Sigtuna Golfbana som ligger alldeles intill området har en välrenommerad bana och en omtyckt restaurang.
För att se mer vad som händer på Venngarn besök www.wenngarn.se eller de boendes egna sida www.byabladetwenngarn.se

Till Sigtuna är det ca 4 km och för skolbarnen finns det skolskjuts. Till Sigtuna är det vacker cykelväg genom Viby by.
Det finns en gratisbuss från Venngarn till Arlanda via Sigtuna som går några turer på förmiddagen och några turer på eftermiddagen. Vid väg 263 finns flera bussar mot Sigtuna, Arlanda, Bålsta och Uppsala.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Välkommen till Venngarn

Bo i bysamhället Venngarn!

Området

Venngarn är ett mindre bysamhälle med ca 400 invånare 4 km utanför Sigtuna. Området är byggt runt det fantastiska slottet med dess vackra park. På 2000-talets Venngarn, precis som på medeltidens, kretsar livet kring slottet och kring gemenskap. Det är en öppen slotts- och parkmiljö anpassad för den moderna människans sätt att leva och vara.

Fritid och närservice

Området erbjuder diverse aktiviteter som utegym, gym, ridning av Islandshästar, företagscenter samt café både i bageriet och i slottet.

Kommunikationer

Det finns en gratisbuss från Venngarn till Arlanda via Sigtuna som går några turer på förmiddagen och några turer på eftermiddagen. För tidtabell se www.framtidsbussen.nu. Vid väg 263 finns flera bussar mot Sigtuna, Arlanda, Bålsta och Uppsala.

Förskolor och skolor

På Venngarn finns en förskola. Wenngarns förskola är en förskola som drivs i privat regi. Det är två avdelningar på förskolan med åldrarna 1-3 år och 3-5 år. Skola finns inne i Sigtuna och dit tar man sig med skolbuss.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.