Venngarn 672

Venngarn 672

Slutpris

5 650 000 kr


Sigtuna - Venngarn— Sigtuna

Venngarn 672


Slutpris
5 650 000 kr

Sigtuna - Venngarn— Sigtuna

Modern villa i fint läge med uterum och garage!

Modern villa med mycket trevligt läge med härlig vy över öppet landskap.

Huset håller en hög standard med bland annat platsbyggt kök med egna snickerier, köksbänk i svart granit, kakel och klinkers i badrummen, vattenburen golvvärme på båda planen, stora fönster och nästan 2,6 meters takhöjd som ger ett underbart ljus och en härlig öppen känsla. Stort trädäck samt inglasat uterum (vinterträdgård) - klinkergolv med golvvärme (el) samt stora fönsterpartier med vy över ängarna.

På entréplan finns hall med tåligt klinkergolv och praktiskt klädförvaringsutrymme, ett stort vardagsrum med höga fönster i två väderstreck och braskamin samt ett modernt kök vita släta luckor, stora arbetsytor och utgång till träaltan. Mellan kök och vardagsrum finns en matplats med fönster från golv till tak samt ett helkaklat duschrum med toalett och tvättutrymme praktiskt placerat direkt vid entrén.
På övre plan finns tre sovrum varav ett med en rymlig klädkammare, ett rymligt allrum perfekt som kontor och TV-rum samt ett helkaklat duschrum.

Grusad garageuppfart framför garage och vidbyggt förråd.

Välskött plan trädgårdstomt med gräsmatta och häck av bok och hagtorn samt trästaket. Träaltan och uppvärmd bubbelpool i sydväst.

Nyproducerad villa med befrielse från fastighetsskatt 15 år efter värdeåret 2015 ger tillsammans med frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme på båda plan låga driftskostnader och en bra boendemiljö.

Venngarn är ett mysigt och barnvänligt område där det finns förskola, café, bageri, hunddagis, gym och kontorshotell. Här finns också slottsparken och fina strömområden samt ett intilliggande naturreservat. På bageriet kan du på söndagar äta en härlig frukostbuffé och på lördagar har de soppbuffé. Sigtuna Golfbana som ligger alldeles intill området har en välrenommerad bana och en omtyckt restaurang.
För att se mer vad som händer på Venngarn besök www.wenngarn.se eller de boendes egna sida www.byabladetwenngarn.se

Till Sigtuna är det ca 4 km och för skolbarnen finns det skolskjuts. Till Sigtuna är det vacker cykelväg genom Viby by.
Det finns en gratisbuss från Venngarn till Arlanda via Sigtuna som går några turer på förmiddagen och några turer på eftermiddagen. Vid väg 263 finns flera bussar mot Sigtuna, Arlanda, Bålsta och Uppsala.

Välkommen på visning!


Boarea
134 kvm
Driftkostnad
43 060 kr/år
Tomtarea
663 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-10-11

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på venngarn såldes av oss 2019-10-11. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på venngarn.

Boka värdering

Lina Gustavsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.