Kungssätravägen 58 / Sätra / Skärholmen / Stockholm

Inglasad balkong, högt upp i modernt hus, hiss, nära T-bana, naturreservat och Mälaren

Slutpris
2 690 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
4 575 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 9 (Hiss finns)
Såld
2019-08-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungssätravägen såldes av oss 2019-08-09. Se alla våra försäljningar i Skärholmen samt även på Kungssätravägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sätra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ring mäklaren för att boka visning! Nära T-bana bor du i högt läge utan insyn med blickvy mot grönska, öppen planlösning med ett utmärkt ljusinsläpp genom de stora fönstren och inglasad balkong. Många skulle beteckna planlösningen där kök, matplats, vardagsrum och balkong som den bästa planlösningen eftersom vi spenderar den mesta av vår vakna tid här med familj och vänner. Genomgående trägolv, ljusa ytskikt, modernt tidlöst kök med fina beredningsytor och förvaring. Härlig matplats vid fönstret och det stora sällskapet kan sitta på middagsbjudningar vid matplatsen. Kaklat duschrum, gavelsovrum och barnrum, klädkammare med fönster, entré med god förvaring.

Modernt hus med hiss, sopsortering, tvättstuga med digital bokning, cykelförvaring och parkeringsplser inbäddat i grönska, nära naturreservat och T-bana. Välkommen till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.