Skarpnäcks Allé 60, Vån 3

Skarpnäcks Allé 60, Vån 3


Skarpnäck— Stockholm

Skarpnäcks Allé 60, Vån 3Skarpnäck— Stockholm

Välplanerad 4:a högst upp!

Accepterat Pris - Högst upp med ett genomgående generöst ljusinsläpp, fina ytskikt och gedigna materialval. Rymlig balkong, som en köksträdgård i soligt söderläge. Stora sociala ytor i vardagsrum och i bostadens hjärta, det påkostade köket, kan ni kan ha sittande middag för den stora familjen. Tre rofyllda sovrum, helkaklat badrum, separat gäst-wc samt utmärkta förvaringsmöjligheter via klädkammare.

Bo i en stabil förening med centralt läge i Skarpnäck, således direkt närhet till livsmedelsbutiker, restauranger samt tunnelbanan som tar dig till city på 20 min. Som boende har du förutom en trivsam grönskande innergård också naturen runt knuten med vackra promenadstråk och badmöjligheter.

Välkommen att boka in er till visning!


Boarea
98 kvm
Avgift
6 587 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-05-11

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Skarpnäcks Allé såldes av oss 2023-05-11. Se alla våra försäljningar i Skarpnäck samt även på Skarpnäcks Allé.

Boka värdering
Jessica Winter
Ansvarig mäklare
Talar även Engelska

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad